Kuva: Shutterstock

Otsatukan voi leikata ohuisiinkin hiuksiin - 3 vinkkiä onnistuneeseen lopputulokseen

11.11.2021 11:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Otsatukan saa näyttämään hyvältä ohuemmissakin hiuksissa.

Otsatukan voi saada näyttämään hyvältä ohuemmassakin kuontalossa, jos näkee hieman enemmän vaivaa kuin paksumman tukan kanssa. Kampaaja Amy Clark kertoo Elite Dailylle, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon otsatukkaa suunnitellessa.

Kaunis otsatukka ohuisiin hiuksiin

1. Älä säästä väärässä paikassa. Saatat ajatella, että ei kai otsatukan leikkaaminen niin vaikeaa voi olla ja tarttua saksiin omassa kylppärissä. Ohuisiin hiuksiin onnistuneen otsatukan leikkaaminen on kuitenkin vaikeampaa kuin paksuihin, joten se kannattaa suosiolla jättää ammattilaisen käsiin.

2. Älä villiinny. Haaveissa voi siintää paksu ja muhkea otsatukka, mutta ohuissa hiuksissa ei välttämättä ole riittävästi, mistä leikata. Jos ohuista hiuksista valikoi liian tuuhean osan otsatukkaan voivat sivut alkaa näyttää hassuilta, koska niille jää entistäkin vähemmän hiuksia.

3. Näe vaivaa. Otsatukka on projekti, joka ei lopu kampaamon ovesta astuessa. Ohuet hiukset vaativat hyvältä näyttääkseen hieman vaivannäköä ja otsatukka kannattaakin muotoilla joka päivä. Helppo niksi on esimerkiksi pestä pelkkä otsatukka ja föönata se kuivaksi. Otsatukkaan saa muotoa myös harjaamalla märkänä pyöreällä harjalla ja jos kaipaa vähän ekstraa, voi otsatukkaan suihkaista myös rakennesuihketta, joka tuo siihen jämäkkyyttä.

Lue myös: Vaaleita raitoja voi hyvin ottaa syksylläkin - Jennifer Lopez näyttää mallia tyylikkääseen kampaukseen

Lue myös: Saatat vaurioittaa hiuksiasi tietämättäsi - 8 mokaa, joita kannattaa vältellä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat