Kuva: AOP

Nollarin otsatukkatyyli tulee takaisin - ota mallia Dua Lipan upeasta lookista

15.09.2022 21:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Erilaiset otsatukkatyylit ovat olleet viime vuosina muodissa.

Otsatukka on ollut viime vuosina muodissa. Tasaisen ja paksun otsatukan sijaan on nähty kevyitä "verho-otsiksia", sekä tv-sarja Euphoriastakin tuttuja kasvojen sivuilla rennosti lepäileviä otsatukkia. Nyt on kuitenkin jälleen uuden otsatukkamuodin aika - sivulle vedetty otsatukka oli muotia etenkin nollarilla, mutta nyt se on tekemässä paluun.

Artisti Dua Lipa, 27, on julkaissut Instagram-tililleen upeita kuvia, joissa hän näyttää mallia sivulle vedetyn otsatukkatyylin tiimoilta. Kuvassa Lipan hiukset on vedetty ylös ihanalle nutturalle, ja laulajan kauniit tummat etuhiukset on tyylitelty huolettoman oloisesti sivulle.  

Monelle on jäänyt epämukava muisto paksusta ja tasaiseksi leikatusta otsatukasta, jota on ollut lopulta todella inhottavaa kasvattaa pois. Onneksi verho-otsatukan tapaan tämäkään otsatukkatyyli ei vaadi tasaista ja paksua leikkausta, vaan trendiin pystyy hyppäämään kevyemmälläkin kädellä leikatulla otsatukalla. Voit katsoa Dua Lipan kuvat alta, ja hakea inspiraatiota omien hiustesi laittamiseen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Menetkö hiukset märkinä nukkumaan? Ei todellakaan kannattaisi

Lue myös: Kutiseeko päänahka? Ota asiantuntijoiden apukeinot käyttöön

Lue myös: 1960-luvun trendikampaus tekee yllättävän paluun - Zendayan esimerkistä ei voi olla hurmaantumatta

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat