Kuva: AOP

Näyttikö Nicole Kidmanin Met-gaalan asu tutulta? Kyseinen asu nähtiin mainoksessa 19 vuotta sitten

02.05.2023 16:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Näyttelijä Nicole Kidman valitsi Met-gaalaan ylleen asun vuosien takaa.

Met-gaala tarjoili jälleen vuoden näyttävintä pukuloistoa. Tällä kertaa gaalan pukeutumisteemana oli Karl Lagerfeld: A Line of Beauty. Teema oli kunnianosoitus edesmenneelle suunnittelijalle. Karl Lagerfeld tunnettiin erityisesti muotitalo Chanelin pääsuunnittelijana.

Näyttelijä Nicole Kidman noudatti gaalan pukeutumisteemaa kirjaimellisesti ja valitsi ylleen muotitalo Chanelin puvun vuodelta 2004. Puku ei ollut Kidmanin yllä ensimmäistä kertaa sillä kyseessä on sama asu kuin näyttelijällä ikonisessa Chanel No. 5 -mainoksessa vuonna 2004. 180 sekunnin mainoksessa Kidman näytteli Hollywood-tähteä, joka pakenee epätoivoisesti paparazzeja. Näyttävä asu teki mainoksessa silloin vaikutuksen.

Elokuvamainen mainos on edelleen yksi kalleimmista mainoksista koskaan. Sen budjetti oli 33 miljoonaa dollaria. Mainoksen puvut suunnitteli Lagerfeld itse. 

Mekko on valmistettu vaaleanpunaisesta silkkityllistä ja kirjailtu 250:llä strutsin höyhenellä sekä yli 3000 hopeakristallilla ja paljeteilla.

(kuva: AOP)

Lue myös: Matalia vyötäröitä ja strassirintaliivejä - Coachella esitteli trendit, joihin tulet törmäämään ensi kesän festareilla

Lue myös: Jennifer Aniston edusti ensi-illassa tyylikkäänä - muotitalo Versacen mekko mukaili kevään ykköstrendiä

Lue myös: Nyt saa kimaltaa! Kevään trendimateriaali tuo juhlan arkeen

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat