Kuva: AOP

Margot Robbie näyttää mallia, miten puet täydellisen yhdistelmän peittävää ja paljastavaa - kokeile

13.05.2023 16:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Tämä tyyli on helppo soveltaa myös omaan kesätyyliin sopivaksi.

Näyttelijä Margot Robbie, 32, ihastutti Hollywoodissa järjestetyssä Chanelin muotinäytöksessä. Näyttelijän asussa yhdistyi upeasti peittävä alaosa ja paljastavampi yläosa, josta on helppo ottaa inspiraatiota myös omaan tyyliin näin Suomen kesän korvilla.

Robbie oli pukenut päälleen mustat kolmion muotoiset bralette-rintsikat , johon oli yhdistetty kultaisista koruista tehty lyhyt liivi. Liivin sävy imarteli kauniisti Robbien vaaleita hiuksia, jotka oli stailattu rennoille laineille. Loistelias liivi myös tasapainotti hieman toppia, jotta yläosa ei jäänyt liian pelkistetyksi. Alaosakseen Robbie oli valinnut trendikkäät korkeavyötäröiset farkut, joiden levät ja pitkät lahkeet ulottuivat lattiaan asti. Pikkulaukkuna hänellä nähtiin teemaan sopiva musta klassinen Chanelin pikkulaukku. 

Asusta on helppo ottaa inspiraatiota omaan tyyliin. Paljastavat bralette-rintsikat voi vaihtaa halutessaan helposti minkä tahansa malliseksi lyhyeksi topiksi, mikäli ei halua käyttää varsinaisia rintaliivejä. Samoin kultaista liiviä pystyy myös soveltamaan omaan makuun sopivaksi. Asun jujuna onkin peittää, mutta myös paljastaa - näin ollen ala- ja yläosa tasapainottavat toisiaan! 

Voit katsoa kuvat upeasta tyylistä alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Kate Middletonin asu kruunajaiskonsertissa ei jäänyt keneltäkään huomaamatta - loisti silmäänpistävässä jakkupuvussa

Lue myös: Amal Clooney luotti pelkistettyyn arkiasuun - ja juuri siksi se oli onnistunut

Lue myös: 90-luvun unohdettu hiustrendi on taas täällä - oletko jo hurahtanut?

Kilpailut

Uusimmat