Kuva: Sanni Seppä

Testasimme 5 nudemeikkiin sopivaa huulipunaa ja löysimme suosikkimme - "Levittyy kuin unelma"

09.03.2024 16:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Voittajatuotteissa yhdistyivät herkullinen väri ja ihana koostumus.

Hyvä huulipuna on herkullisen sävyinen, tuntuu ihanalta huulissa, kestää päivän menoissa, eikä kuluessaan jätä huulten ympärille inhottavia rinkuloita. Laitoimme testiin viisi erilaista nudemeikkiin sopivaa huulipunaa, joista osa lupasi esimerkiksi pitoa, osa taas kosteutusta. Kaikki testin punista taittavat enemmän tai vähemmän lämpimään ruskeaan, jolloin jokainen niistä sopii oivasti nudeihin lookkeihin. 

Löysimme testin myötä pari erittäin pätevää tuotetta, joiden puoleen testiryhmämme kääntyy mielellään jatkossakin. Voittajatuotteissa viehätti etenkin ihanat sävyt, sekä miellyttävä koostumus.

Estée Lauder Pure Color Lipstick Creme huulipuna, sävyssä Modern muse. Hinta 44e. 3,5/5

(kuva: Sanni Seppä)

Tuotteen sävy Modern muse on lämmin ruskeaan taittava nude. Sävy itsessään on todella ihana perusnude, joka sopii varmasti lähes kaikille.

Tuote tarjoilee runsaasti pigmenttiä ja jo yhdellä sipaisulla saa huuliin mukavasti väriä. Huulipuna jättää kermaisen ja aavistuksen kiiltävän lopputuloksen huuliin, mutta erityisen kosteuttava se ei lupauksista huolimatta tunnu olevan. Puna kuluu ruokaillessa pois, mutta pysyy muuten huulilla nätisti. Vaikka tuote on oikein kelpo perusnude, tuntuu hinta todella tyyriiltä. Näin kalliilla hinnalla odottaisi saavansa todella uniikin luksuspunan.

BeautyAct No Matter Liquid Lipstick, sävyssä Rose petals. 14,90e. 4,5/5

(kuva: Sanni Seppä)

"Tätä aion käyttää jatkossakin!", yksi testaajista riemastui.

Kaunis vaaleanpunertava sävy, joka taittaa hieman ruskeaan. Tuote on väriltään kivan luonnollinen ja siksi toimii etenkin arkikäytössä. Pakkaus on kaunis ja tyylikäs. Punan aplikaattori on käytännöllinen ja punan levittäminen onnistuu hyvin, aivan kuten huulten rajaaminenkin. Lopputulos on tyylikkään matta. Tuotteen kestävyys yllätti positiivisesti. Aamulla huuliin sipaistu puna oli kauniisti paikoillaan vielä lounaan jälkeenkin. Tämä tuote jää ehdottomasti käyttöön ja saattaa meikkipussiin eksyä vielä toinenkin sävy tuotteesta. 

Mac Locked Kiss 24h huulipuna, sävyssä Coy. 36e. 2,5/5

(kuva: Sanni Seppä)

Huulipuna on ihanan ruskean sävyinen ja hyvin pigmenttinen. Väriä tulee runsaasti, minkä vuoksi tämä ei ehkä sovi hänelle, joka ei pidä tummemmasta huulimeikistä. Huulipuna on helppo levittää ja se sulautuu huuliin kivasti. Mattapintainen lopputulos saa kuitenkin aikaan sen, että huulista tulee helposti melko kuivan tuntuiset. Ei siis välttämättä paras valinta talveen. 

Tuote lupaa pitkäkestoisuutta, mutta testaajan huulilla tuote ei tunnu kestävän kovin pitkään, mikäli syö tai juo. Lupauksiaan tuote ei siis täysin lunasta. Tuotteen hintalaatusuhde ei välttämättä ole kohdallaan, sillä monet edullisemmat punat tuntuvat säilyvän huulilla pidempään. Kyseessä on kuitenkin kelpo perustuote. 

BeautyAct Stay On Semi Matte Lipstick, sävyssä Time For Truffles. 17,90e. 4/5

(kuva: Sanni Seppä)

"Ihanan täyteläinen rusehtava sävy", eräs testaajista totesi.

Tämän tuotteen sävy on täydellinen valinta syksyyn ja talveen, jos kaipaa kirkkaan värin sijaan tummempaa sävyä. Tuote jättää nimensä mukaisesti semimattaisen lopputuloksen huuliin, joka ei tunnu kuivattavalta, joskaan ei toki kovin kosteuttavaltakaan. Tuote lupaa runsasta pigmenttiä, joka pitää myös paikkansa: jo yhdellä vedolla saa huuliin ihanan värin. Tuote myös pysyy huulissa pitkään, eikä jätä kuluessaan rumia rinkuloita huuliin. Oikein pätevä tuote, jonka voisi hankkia toisessakin sävyssä!

Uoga Uoga Natural Lipstick, sävyssä Charmberry. 21,90e. 4,5/5

(kuva: Sanni Seppä)

Aivan ihana puna! Tuote sisältää luonnollisia kasviöljyjä ja -vahoja, jotka lupaavat tehdä koostumuksesta ravitsevan, kosteuttavan ja suojaavan: tämä pitää myös paikkansa! Puna tuntuu pehmeän voidemaiselta huulissa. Kaikista pysyvin tuote ei ole kuitenkaan kyseessä kevyen ja voidemaisen koostumuksen takia. 

Tuote kuluu pois nätisti ja huomaamattomasti, eli punaa ei tarvitse välttämättä koko ajan olla korjaamassa. Pehmeän koostumuksensa ansiosta huulet eivät rupea kuivumaan ja rapistumaan päivän mittaan. Sävy on kivan arkinen ja tämä tuote sopii erityisesti luonnollisen lookin ystäville. Tuote on myös luonnonkosmetiikkaa, joten siitä iso plussa! 

"Levittyy kuin unelma!", yksi testaajista kehui.

Lue myös: Testasimme voidemaisia poskipunia ja löysimme kaksi yllättäjää eri hintaluokista - lue arviot

Lue myös: Älä anna pipon latistaa hiuksia - nokkela niksi pelastaa tilanteen

Lue myös: Alkoholittomat oluet testissä, kaksi olutta nousi ylivoimaiseen voittoon - "Erinomainen janojuoma"

Artikkeli on julkaistu alun perin 30.12.2023.

Kilpailut

Uusimmat