Kuva: Shutterstock

Kuusi ajatonta klassikkoa, jotka muotitoimittajan mukaan olisi hyvä löytyä jokaisen kaapista

22.03.2024 16:15 - Jasmin Mikkilä / jasmin.mikkila@bauermedia.fi

Ajattomia, klassisia ja tyylikkäitä vaatteita sekä asusteita on helppo yhdistää moneen asuun.

Muotitrendejä tulee ja menee, mutta ajattomat klassikot ovat muodikkaita vuodesta toiseen. Tästä syystä omaan kaappiin kannattaa hankkia muutama tietty vaatekappale ja asuste, joiden muodikkuus ei ole vuodesta kiinni.

Who What Wear -sivuston muotitoimittaja Jennifer Camp Forbes on koonnut yhteen omat henkilökohtaiset suosikkinsa ajattomista ja klassisista vaatteista sekä asusteista, jotka toimivat asukokonaisuuksissa varmasti vuosien ajan.

1. Valkoinen kauluspaita

Camp Forbesin mukaan mikään ei voita klassisuudessaan valkoista kauluspaitaa. Kauluspaita saa asun kuin asun näyttämään yhtenäisemmältä, jolloin erilaisten asukokonaisuuksien valitseminen tulee helpommaksi sekä nopeammaksi. 

(kuva: Shutterstock)

(kuva: Shutterstock)

2. Suorat farkut

Monet ihmiset suosivat monenlaisia farkkumalleja, mutta yksinkertaiset suorat farkut ovat muotitoimittaja Camp Forbesin ehdoton suosikki. Hänen mukaansa suoria farkkuja on helppo yhdistää asuun kuin asuun, ja ne sopivat persoonallisempiinkin tyyleihin.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

3. Ajattomat mustat mekot

Ajattomat, klassiset mekot ovat tärkeä osa vaatekaappia. Muotitoimittajan mukaan on tärkeää löytää vaihtoehtoja, jotka ovat trendikkäitä ilman sen suurempia yksityiskohtia. Simppelit mekot ovat aina ajattomia ja helppokäyttöisiä. Väreistä klassisin lienee musta, joten jokaisen kannattaisi hankkia omaan kaappiin edes yksi musta mekko.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

4. Räätälöidyt jakut

Ylisuuret jakut ovat Camp Forbesin mukaan edelleen suuri trendi, mutta räätälöidyissä jakuissa on hänen mukaansa jotain klassisempaa sekä hienostuneisempaa, sillä se on jokaisen omiin mittoihin tehty.

Jakkua voi käyttää useilla eri tavoilla ja jakun avulla asukokonaisuudesta saadaan heti tyylikkäämpi sekä siloitellumpi.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

5. Klassiset loaferit

Klassiset loaferit ovat Camp Forbesin mukaan tärkeä osa vaatekaappia. Ne ovat hänen mukaansa mukavat jalassa, tyylikkäät ja toimivat niin housujen kuin hameidenkin kanssa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

6. Klassiset laukut

Muotitoimittajan mukaan laukkutrendejä tulee ja menee jatkuvasti, mutta hillittyihin, tavallisiin laukkuihin voi aina luottaa. Oli sitten kyseessä klassinen musta laukku tai yksinkertainen olkalaukku, tulevat ajattomat laukut olemaan aina muodissa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Täydellinen kevätasu Gigi Hadidin tyyliin - osaset saattavat jo löytyä kaapistasi

Lue myös: 5 vinkkiä, joiden avulla löydät oman tyylisi

Lue myös: Uusi tapa käyttää vöitä villitsee muotiväkeä - sopisiko omaan tyyliisi?

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat