Mitä unelmien käsilaukku saa maksaa? Suomalaisnaiset vastasivat

02.10.2012 19:00 - Mikko Räsänen

Kuinka paljon saa maksaa täydellinen käsilaukku? Voice kysyi asiaa suomalaisnaisilta. Näin he vastasivat.

Voice teetti syyskuussa suuren muotikyselyn, jossa selvitettiin, miten suomalaisnaiset suhtautuvat muotiin ja millaisia kulutustottumuksia heillä on. Yksi tutkittu asia oli se, mitä naiset ovat valmiita maksamaan unelmiensa käsilaukusta. Tulokset näyttävät tältä:

Mitä unelmien käsilaukku saa maksaa?
50€: 23%
100€: 26%
300€: 32%
500€: 8%
1000€: 5%
yli 1000€: 5%

Voice haastatteli tunnettua muotibloggaajaa ja -toimittajaa Stella Harasekia, joka näkee tuloksissa yllätyksiä.

- Peräti lähes neljäsosa vastaajista on sitä mieltä, että kauneinkin laukku saa maksaa korkeintaan 50 euroa. Siihen hintaan ei saa nahkalaukkua kuin käytettynä kirpputorilta. Tulos on mielenkiintoinen etenkin kun sitä vertaa siihen missä vastaajien kipukynnys kulkee kenkäostoksilla: kenkiin ollaan nimittäin valmiita sijoittamaan huomattavasti enemmän, Harasek miettii tutkimustuloksia katsoessaan.

- Suomalaiset naiset vaikuttavat olevan laukkuostoksilla muutenkin melko käytännönläheisiä kuluttajia, sillä vain 18 prosenttia olisi valmis sijoittamaan yli 500€ luksusmerkin laukkuun. Näyttää siltä, että hintavimmat merkkilaukut ovat muotiin intohimoisesti suhtautuvan pienen joukon juttu eivätkä muut vastaajat näe syytä sijoittaa laukkuun enempää kuin vaikkapa uuteen takkiin, Harasek miettii.

Voicen muotikyselyn tulokset julkisestaan huomenna.

Kilpailut

Uusimmat