Kopioi Kate Bosworthin juhlakampaukset - lue helpot ohjeet

23.10.2012 21:45 -

Suloinen näyttelijätär taitaa huolettoman ja luonnollisen näköiset kampaukset. Lue ohjeet ja poimi inspiraatiota tuleviin juhliin.  

1) Takaraivoponnari

Yksinkertainen ponnari sopii myös iltajuhliin, mikäli pohjatyön tekee huolella. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin muotoiluainetta ja föönaa hiukset kuiviksi. Suorista hiukset tämän jälkeen suoristusraudalla. Kerää hiukset harjan avulla poninhännälle. Mikäli haluat pituuksista piikkisuorat, suorista ne vielä kertaalleen. Kiinnitä irtohiukset lakalla.

Kun hiukset ovat poninhännällä, kasvonpiirteesi pääsevät paremmin esiin. Sipaise huuliin kirkkaanväristä huulipunaa! Punatut huulet tekevät lopputuloksesta juhlavamman.



2) Rento nuttura

Siistin juhlamekko saa vastapainoa huolettomista hiuksista. Ja mikä parasta, kampaus näyttää joka kerran erilaiselta.

Levitä pyyhekuiviin hiuksiin muotoilutuotetta. Föönaa hiukset tämän jälkeen kuiviksi. Puristele pituuksia hiusten kuivauksen aikana, jotta lopputuloksesta tulee kuohkea. Suihkauta hiuksiin suolasuihketta. Kun hiukset ovat kauttaaltaan kuivat, tupeeraa pituuksia kammalla. Tämän jälkeen ala kiepauttaa eri kokoisia hiusosioita itsensä ympäri. Kiinnitä osioita pinneillä niskaan. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, viimeistele lakalla. Pidä huoli siitä, että kampaus pysyy edestä siistinä.



3) Keskipääjakaus

Keskellä päätä sijaitseva jakaus on nyt supertrendikäs. Mikäli pidät hiuksiasi aina sivujakauksella, kokeile kerrankin jotain uutta. Loivat laineet luot suurilla tarrarullilla.



4) Lettinuttura

Tee pohjustustyö samoin kuin ensimmäisessä kampauksessa. Kun hiukset ovat poninhännällä, letitä pituudet. Kiinnitä letti pinneillä poninhännän ympärille nutturaksi. Viimeistele lopputulos lakalla.

Kilpailut

Uusimmat