Yritys lahjoitti Pippalle neljä laukkua - myynti lähti täysin käsistä

14.01.2013 17:30 - Niina Jokiaho

Ei ihme, että muotisuunnittelijat ja -tehtaat kilpailevat verissä päin julkkisten suosiosta. Valokuvat Cambridgen herttuatar Catherinen siskosta, Pippa Middletonista, kantamassa Modalun laukkuja siivittivät laukkujen myynnin ennenäkemättömään suosioon.

Pippa on viime aikoina usein kuvattu kantamassa lontoolaisen Modalun käsilaukkuja. Kuvien jäljeen laukuista tuli jopa niin suosittuja, että ennen niin pieni yritys on joutunut palkkaamaan Intiassa 100 uutta työntekijää pysyäkseen myynnin tahdissa.

Kuvat Miss Middletonista laukun kanssa ovat olleet yritykselle myös taloudellinen onnenpotku. Yski laukku maksaa noin 195 puntaa eli lähes 240 euroa.

- Olen tehnyt tätä työtä 25 vuotta enkä ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa, kertoo Modalun toimitusjohtaja Mike Hiscock.

- Vuorokauden sisällä ensimmäisten kuvien julkaisemisesta koko puhelinvaihteemme meni jumiin - kaikki halusivat tietää, mistä saavat oman Pippa-laukkunsa. Myynti kasvoi kuukaudessa 10 000 punnasta 500 000 puntaan.

Kyse on oikeasti loistavasta mainostempusta, koska yritys lähetti valokuvissa nähdyt laukut Pippalle lahjana. Laukkuja lähetettiin yhteensä neljä. Pippan kerrotaan pitäneen laukuista niin paljon, että hän lähetti valmistajalle myös kauniin kiitoskirjeen.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat