Nainen! Näin saat rintavaon, joka takuulla kääntää miesten katseet - näyttämättä halvalta!

04.04.2013 11:15 - Karoliina Kotala

Koska kaikilla ei luonnostaan ole Kate Uptonin uskomatonta rintavakoa, on hyvä kuunnella ammattilaisten rintakikkoja.

Muotiasiantuntija Glamon mukaan tärkein asia, joka pienempipovisten naisten tulisi muistaa on "Nosta ja puserra".

- Suosi push up -liivejä, jotka puristavat rinnat yhteen ja nostavat entisestään. Toinen vaihtoehto on lisätä rintaliiveihin irroitettavat geelityynyt eli niin sanotut "kananrintafileet", joita saa kaupasta, Glamon opastaa.

Toinen keino on luoda pulleampi vaikutus rintavakoon meikin avulla.

- Rintavaosta halutaan syvemmän näköinen, jotta itse rinnat korostuvat enemmän, eli rintavakoa tummennetaan aurinkopuurilla ja itse rintoja korostetaan vaalealla.

Naisten kannattaa kuitenkin välttää ylilyöntejä, joista yleisin lienee liian pieniin puseroihin pukeutuminen. Sen sijaan naisten tulisi korostaa vartalon tiimalasimuotoa vaikkapa napakalla vyöllä, joka kaventaa keskivartaloa ja korostaa siten myös povea. Pienemmissä rinnoissa on myös se etu, että puserot joissa on avara kaula-aukko eivät näytä liian paljastavilta pienempipovisen naisen yllä, kun taas povekkaalla naisella paljastava pusero luo helposti halvan kuvan.

Miehiltä kysyttäessä rintoja suurentavat rintaliivit taas jakavat melkoisesti mielipiteitä:

- On huijausta, jos rinnat jotka näyttävät C-kupilta paljastuvatkin lopulta useamman kuppikoon pienemmäksi, eräs mies kommentoi Cosmopolitanille.

- Se on todellinen pettymys, olen useasti riisunut naiselta rintaliivit ja löytänyt vain useamman kerroksen toppausta, se on vain pettymys.

- Siinä vaiheessa, kun riisut naisen rintaliivejä olet jo pitkällä naisen kanssa, joten eihän siinä vaiheessa voi enää lopettaa vain siksi, että naisella onkin pienet rinnat, eräs mies toteaa.

- Eihän naisia voi syyttää toppausten käytöstä, sillä miehet ovat julmia, pohtii toinen mies.

Alla esimerkki siitä, kuinka suuren vaikutuksen voi saada rintoja kohottavilla liiveillä ja rintoja korostavalla meikillä. Ensimmäisessä kuvassa nähdään vähemmän imarteleva kuva näyttelijä Megan Foxista.

Alemmassa kuvassa taas tähden povi näyttää useamman kuppikoon suuremmalta.

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat