Huoleton nuttura on trendikäs juhlakampaus - näin loihdit sen itse

19.05.2013 11:15 - Heli Thoren

Kevään nutturoita ei tupeerata pöyhkeiksi, eikä niitä viimeistellä pullollisella lakkaa. Mitä huolettomamman näköinen sykerö, sitä parempi.

Nuttura pelastaa työpäivän, jos hiukset kaipaisivat jo pesua tai taipuvat yön jäljiltä minne sattuu. Rento nuttura on kuitenkin myös kevään juhlien trendikkäin kampaus. Tarvitaan vain vähän harjoitusta, kuminauha ja muutama pinni, niin salonkikelpoinen kampaus on valmis.

Nutturavinkkejä:

- Jos hiuksesi ovat pitkät, käytä apuna kuminauhaa tai pampulaa. Asettele kuminauha hiusten ympärille niin, ettet vedä koko hiuskimppua läpi, vaan jätä hiukset osittain kuminauhan sisään.

- Voit asetella hiuksia, kun kiristät kuminauhalla hiukset nutturalle. Viimeistele tarvittaessa pinneillä.

- Jos hiuksia on paljon, kahdella kuminauhalla lopputulos on pitävämpi.

- Jos haluat nutturaan hieman huolitellumman ilmeen, jätä osa hiuksista ulos kuminauhasta. Näin voit asetella ne pinnien avulla kuminauhalla yhteen kerättyjen hiusten päälle. 

- Jos hiuksesi ovat kovin liukkaat, suihkauta hiuksiin kuivasampoota ennen nutturan pyöräyttämistä. Kuivasampoo tekee hiuksista karheammat jolloin lopputulos pysyy paremmin.

- Huoleton "pariisilaisnuttura" saakin mennä vähän sinne päin. Pampulan alta pilkottavat hiukset vain lisäävät sykerön hurmaavuutta.

- Halutessa, voit viimeistellä nutturan suihkuttamalla koko komeuden päälle hieman hiuslakkaa. Muista kohtuus, ei ole tarkoitus, että kampaus näyttää liian silotellulta.

Kilpailut

Uusimmat