Astele syksyyn tyylillä - 5 kengät, jotka jokaisen naisen kaapista tulee löytyä tänä syksynä

08.10.2013 14:45 - Reija Saarinen

Syksyn tullen on aika heittää sandaalit kaapin perukoilla ja etsiä jalkaan lämpimämpiä jalkineita. Onneksi syksylläkään ei tarvitse tyytyä vain yhteen kenkäpariin, sillä jalkineita on hyvä olla joka tilanteeseen. 

1. Mustat pitkät saappaat

Nämä klassikkokengät sopivat lähes mihin vaan. Ne voidaan yhdistää mekkoon, hameeseen tai farkkuihin, ja aina ilme on tyylikäs. Kun panostaa kerralla kunnollisiin nahkasaappaisiin palvelevat ne sinua monta vuotta. 

2. Kumisaappaat

Moni kuvittelee, että ei koskaan pistä jalkoihinsa kumisaappaita. Onneksi ajat muuttuvat. Tänä syksynä on tarjolla monenlaisia kumisaappaita tennarimallisista aina pitkiin naisellisiin saappaisiin. Myös kumisaappaat ovat monikäyttöiset, ja vieläpä mukavat, sillä ei ole pelkoa varpaiden kastumisesta. Panosta siis kunnollisiin kumisaappaisiin ja ota syksy vastaan kuivin varpain. 

3. Nilkkurit

Nilkkurit ovat olleet muodikkaat jo usean vuoden ajan. Eikä tämä syksy tee poikkeusta. Nilkkureita on saatavilla matalina ja korollisina, joten jokainen löytää varmasti oman mallinsa. Ja mikä parasta, nämä kengät sopivat asuun kuin asuun, niin arkeen kuin juhlaan. 

4. Bootsit

Bootsit ovat rymistelleet katukuvaan tänä syksynä. On olemassa pelkistettyjä sekä niitein ja soljin koristeltuja malleja. Nämä kengät antavat asulla asennetta, ja sopivat niin mekon kuin farkkujen pariksi. 

5. Seksikkäät korkokengät

Seksikkäät korkokengät tulee löytyä jokaisen naisen kaapista. Syksyn ja talven tullen kannattaa kuitenkin valita jalkoihin kengät, jotka peittävät hieman enemmän jalkaa. Nämä jalkineet voi vetää jalkaan töissä tai juhlissa. 

Lähde: All Things Chic

Kilpailut

Uusimmat