Anna muodin viedä - 6 asiaa, joita kannattaa kokeilla tänä syksynä

09.10.2013 09:15 - Reija Saarinen

Muoti muuttuu vuodenaikojen mukaan. Tänä syksynä vallalla ovat bootsit sekä erikoiset printit. Ole siis rohkea, ja kokeile jotain aivan uutta. 

Vuoden 2013 syksy on täynnä asioita, joita jokaisen kannattaa kokeilla. 

1. Sijoita rohkeaan katseenvangitsijaan. Tänä syksynä on tarjolla runsaasti muhkeita parkatakkeja, turkiksia sekä näyttäviä nahkatakkeja. Panosta siis takkiin, jossa on näköä ja asennetta. 

2. Paina päähän hattu tai pipo. Syksyllä pään suojaaminen on tärkeää, joten panosta kunnolliseen päähineeseen. Tänä syksynä on tarjolla monenlaisia hattuja ja pipoja, joilla voit tehdä vaikutuksen vastaantulijoihin. Anna siis itsellesi lupa hullutella. 

3. Pukeudu rohkeasti leopardikuvioon tai kukkakuosiin. Kokeile jotain erilaista ja panosta värikkyyteen. Rohkeat kuosit ja värit ovat tänä syksynä suurta huutoa. 

4. Osta erilaisia mekkoja, ja tee niistä syksyyn sopivia. Piristä mekko huivilla tai neuleella. myös pirteät sukkahousut antavat yksinkertaiselle mekolle aivan uuden ilmeen. 

5. Kokeile erilaisia kankaita housuissasi. Esimerkiksi nahka on tänä syksynä todella in. Kokeile siis rohkeasti nahkaa tai samettia. 

6. Panosta peplumiin. Tänä syksynä niitä on saatavilla hameina ja paitoina. Etsi siis omasi, sillä peplum on aina muodissa. 

Lähde: Fashion Forth

Kilpailut

Uusimmat