Stylistin pukeutumisvinkit: Löydä oma värisi kahdella niksillä

17.10.2013 12:15 - Katariina Näreaho

Stylisti Teri Niitillä on antaa kaksi oivallista vinkkiä niille, jotka painivat vielä sen kanssa, mikä oma väri sopii itselle parhaiten.

Stylisti Teri Niitti vieraili Voicen Aamun Minnan ja Denniksen vieraana. Puheenaiheeksi nousi muun muassa värien käyttö pukeutumisessa ja itselle sopivien värien löytäminen.

- Kauheinta, mitä tiedän on se, että menee värikonsultille. Se huitoo erivärisiä silkkihuiveja olalle ja kertoo että olet "orastava talvi". sitä on vain yhtä pihalla kuin aiemminkin, Niitti lataa.

Sen sijaan hänellä on antaa kaikille kaksi helppoa vinkkiä, joilla oman värin voi löytää omin avuin.

- Ensinnäkin, kannattaa katsoa mistä väreistä pitää. Siksi trendeihin tulee aina enemmän kuin yksi väri. Suomalaiset ovat hieman vaaleita, joten ei kannata ihan niitä räväkimpiä värejä, kuten kolibria tai fosforia, käyttää.

- Toinen asia, mihin kannattaa kiinnittää huomiota, on oma silmien väri. Jos on esimerkiksi siniset silmät, kannattaa toistaa vaatetuksessa sitä väriä. Sinisilmäisillä värit voivat jatkua sinisestä violettiin ja niin edelleen. Stailauksessakin käytetään aina lähivärejä, jotka yleensä sointuu ihmisen omiin sävyihin hyvin.

Toni, Minna ja Dennis Voicen Aamussa arkisin klo 6-10.

Kilpailut

Uusimmat