Huippusuunnittelija Jørgen Simonsen nimesi kaksi julkkista, jotka haluaisi pukea

17.10.2013 14:45 - Rea Tallgren

Specsaversille yksinoikeudella Osiris-malliston suunnitellut haute couture -suunnittelija Jørgen Simonsen kertoo Voicelle, että hänellä on vielä kaksi henkilöä, joille hän haluaisi suunnitella vaatteita.

Jørgen Simonsen on kuuluisa haute couture -suunnittelija, joka on pukenut muun muassa sellaisia tähtiä kuin Sarah Jessica Parker ja Jennifer Lopez. Miehen uran ehdoton tähtihetki on se, kun pienen tanskalaiskylän kasvatti sai pukea Liz Taylorin.

- Olen pukenut monia julkkiksia, mutta hän on tähti. Tuli sellainen olo, kuin olisi legendan kanssa samassa huoneessa, Simonsen sanoo.

Vaikka Simonsen on päässyt jo pukemaan yhden elokuvataivaan suurimmista tähdistä, osaa hän silti nimetä kaksi henkilöä, jotka hän haluaisi vielä pukea.

- Haluaisin pukea Tanskan kuningattaren, se on ollut unelmani lapsuudesta asti. Hän on myös melkoisen uskalias nainen, Simonsen sanoo.

- Haluaisin myös pukea Angelina Jolien, sillä hän on todella kaunis ja hänellä on uskomaton karisma.

Simonsen on nyt luonut Specsaversille uuden, rohkean silmälasimalliston.

Suomessa Simonsen oli edustamassa yhteistyökumppaniaan Specsaversia, jolle Simonsen on luonut 60 kappaleen kehyskollaasiin. Kollaasis sisältää kolme erilaista muotoilukonseptia, jotka ovat pop-värimaailma, huurrettu Hi-Tech ja superläpikuultava.

Mallisto yhdistää rohkeita värejä ja kuvioita nykyaikaiseen yksityiskohtaisuuteen ja moderneihin muotoihin.

Tutustu malliston laseihin tästä!

Kilpailut

Uusimmat