Pidä huulet kauniina - 3 rajausvinkkiä

10.11.2013 16:15 - Reija Saarinen

Huulten rajaaminen ei ole kaikille naisille jokapäiväinen toimenpide, mutta tämäkin tapa kannattaa opetella, sillä se on helppo tapa pitää huulet kauniina.

1. Huultenrajauskynä pidentää huulipunan kestoa

Pelkkä huulten rajaaminen ja täyttäminen kynällä auttaa väriä pysymään paikoillaan paremmin. Tämä vuoksi sitä kannattaa lisätä aina ennen huulipunaa tai huulikiiltoa. Rajauskyniä on saatavilla monessa eri värissä nudesta tummaan punaiseen, joten jokainen varmasti löytää itselleen mieluisan värin.

2. Jopa huulirasva kaipaa rajausta

Vaikka huuliaan ei punalla peittäisikään, voi ne silti rajata. Kannattaa valita väri, joka on lähellä huulten luonnollista sävyä. Tällä kynällä voi tuoda helposti huulten luonnollisen muodon paremmin esiin. Tämä rajaus ei tarvitse muuta kuin huulirasvan näyttääkseen hyvältä.

3. Huulet kannattaa rajata oikein

Pehmeän ja kauniin lopputuloksen saamiseksi, kannattaa huulet pohjustaa huulirasvalla. Avaa suu hieman raolleen, näin saat huulten luonnollisen muodon esiin. Piirrä sitten huulten rajaus lyhyin vedoin. Muista aina seurata huulten luonnollista linjaa. Jos kynä tuntuu huulilla ikävältä, on se todennäköisesti liian kova ja terävä. Kynän pään lämmittäminen sormien välissä saattaa ratkaista ongelman, sillä se pehmentää kynää.

Lähde: Makeup.com

Kilpailut

Uusimmat