Talvipakkaset tulevat - 7 vinkkiä onnistuneeseen kerrospukeutumiseen

21.11.2013 15:15 - Linda Arponen

Vaatekerroksista huolimatta on mahdollista näyttää tyylikkäältä ja hyvin pukeutuneelta.

Talven kylmyyden vuoksi on pakko lisätä vaatteiden määrää ja paksuutta. Seuraavilla vinkeillä on kuitenkin mahdollista näyttää hyvältä myös vaatekerrosten kanssa.

1. Vaatteiden pituus

Vaatteiden kerrostamisessa on hyvä ottaa myös niiden pituus huomioon. Toisin sanoen yhdistellä lyhyitä ja pitkiä vaatteita keskenään. Voit esimerkiksi yhdistää pitkähihaisen puseron lyhyempihihaisen neuletakin tai liivin kanssa.

2. Ei liikaa kerroksia

Kerrostamisessa ei pidä mennä myöskään liiallisuuksiin. Kolmea kerrosta enempää ei tulisi käyttää tai muuten ulkonäöstä tulee kömpelön ja tukevan näköinen.

3. Luo kontrasteja

Kontrastien luominen on olennaista kerrospukeutumisessa. Eri värien yhdistelemistä ei tulisi pelätä, sillä ne lisäävät persoonallisuutta. Värien lisäksi voi sekoittaa myös materiaaleja; kokeile esimerkiksi silkkipaidan ja villatakin yhdistelmää.

4. Sekoita tyylejä

Saman tyylin vaatteita kannattaa välttää yhtä aikaa. Ei ole esimerkiksi suositeltavaa käyttää nahkaista hapsuhametta ja -paitaa yhdessä. Jos haluaa korostaa kyseistä hametta, on parempi pukea sen seuraksi yksinkertainen valkoinen paita ja liivi.

5. Oma pituus

Myös oma pituus kannattaa ottaa pukeutumisessa huomioon. Kerrospukeutuminen kun voi saada sinut näyttämään lyhyemmältä. Jos olet jo valmiiksi lyhyt, on parempi pitäytyä perusvaatteissa, jotta voit välttää tällaisen epätoivotun vaikutelman.

6. Hyvä olo

Olonsa hyväksi tunteminen on myös tärkeää kerrospukeutumisessa. Sekoita suosikkivaatteesi keskenään ja nauti!

7. Alaosan kerrokset

Kehon alaosan kerrostamista ei tulisi myöskään unohtaa. Jalkaan voi vetää esimerkiksi leggingsit ja niiden kanssa farkut tai hameen. Viimeiseksi silaukseksi voi lisätä korkeavartiset saappaat.

Lähde: Become Gorgeous

Kilpailut

Uusimmat