Kaikkien on mahdollista näyttää upealta valokuvissa - 7 helppoa vinkkiä

08.08.2014 16:00 - Susanna Karttunen

Kaikkien on mahdollista saada itsestään kuva, jossa näyttää upealta. Helpoilla vinkeillä opit näyttämään kameran edessä kauniilta ja luonnolliselta.  

Ei tarvitse olla langanlaiha malli tai häikäisevän kaunis upean kuvan saamiseksi. Seuraavilla muutamilla nikseillä saat itsestäsi upean kuvan.

1. Katso linssin yli

Kameralle poseeratessa kannattaa katsoa hieman linssin yläpuolelle sen sijaan, että katsoisi suoraan linssiin. Tällöin katseesi näyttää kuvassa avoimemmalta ja kirkkaammalta. Tämä keino on yksi helpoimmista tavoista näyttää upealta valokuvissa.

2. Käännä kasvosi oikealle

Tutkijoiden mukaan näytämme enemmän tunnetta kasvojen vasemmalla puolella. Siksi kannattaa kuvattavana ollessa kääntää päätä vähän oikealle. Tällöin näytät sekä luonnollisemmalta että iloisemmalta.

3. Seiso kädet sivuilla

Jos seisot valokuvassa kädet puuskassa, annat helposti vakavan ja onnettoman vaikutelman. Kun taas pidät kätesi sivuillasi, vaikutelma on luonnollisempi ja kuva onnistuneempi. Älä pidä käsiäsi liian suorina vaan pidä ne rentoina. Tällöin tuloksena on rento ja upea kuva.

4. Käännä kehosi sivuttain

Jos haluat näyttää kuvassa laihemmalta, käännä vartaloasi hieman sivuttain. Tällöin et näytä niin leveältä.

5. Luonnollinen meikki

Luonnollinen meikki on varsinkin lähikuvissa usein paras vaihtoehto. Jos sinulla on vahva meikki, saattaa se kuvassa näyttää liioitellulta. Kukaan ei halua näyttää valokuvassa pelleltä.

6. Huulipuna

Valokuvassa voi helposti näyttää kalpealta. Siksi naisten kannattaisi käyttää huulipunaa, koska se tuo eloa. Käytä kuitenkin huulipunasävyä, joka on mahdollisimman luonnollinen.

7. Rentoudu ja hymyile

Yritä kameralle poseeratessasi tehdä mahdollisimman luonnollinen ilme. Yritä miettiä, miltä näytät, kun hymyilet tavallisesti. Jos hymyilet suu auki, kokeile samaa valokuvissa. Muista myös hymyillä silmilläsi.

Uutisoimme aiemminkin vinkeistä, joiden avulla näyttää hyvältä valokuvissa. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Amerikanki

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat