Opettele nettishoppailun mestariksi - 10 ohjetta, joilla teet löytöjä ja säästät rahaa

02.11.2014 10:15 - Henna Koste

Näillä neuvoilla minimoit vaatejättien sivuilla notkumisen ja olet lähempänä unelmiesi vaatekaappia.

Yhä useampi suomalainen ostaa vaatteita ja asusteita nettikaupoissa. Nettishoppailijoille on tarjolla vinkkejä, joita noudattamalla nettikaupoista saa entistä enemmän irti.

1. Säästä hyödyntämällä verkkokauppojen alekoodit. Nopea googlettaminen on hyvä tapa selvittää, löytyykö suosikkikauppaasi voimassa oleva alekuponki.

2. Iso- tai pienijalkaisilla voi käydä tuuri kenkäostoksilla, sillä rajakoot päätyvät usein aleen. Rajaa hakuvalikoima kokosi mukaan, jottei sinun tarvitse kahlata koko valikoimaa läpi.

3. Tilaa kauppojen uutiskirjeitä. Niitä lukemalla pääset ensimmäisenä kärryille hyvistä diileistä.

4. Esimerkiksi The Real Real ja Bib + Tuck -sivustot myyvät luksusmerkkien menneiden sesonkien kappaleita ja vintagevaatteita kohtuuhinnoin. Eli jos suosikkisuunnittelijasi luomuksen hinta riipaisee, kärky sitä näiltä sivuilta.

5. Jotkut nettikaupat tekevät lyhytkestoisia mallikappalemyyntejä. Silloin on syytä olla nopea. Kymmenessä minuutissa voit säästää ison tukun rahaa.

6. Käytä hyväksesi nettikauppojen toivelistat, jonne voit tallentaa unelmiesi virtuaalisen vaatekaapin. Tarkkaile säännöllisesti, jos silmäteräsi tulevat alennukseen.

7. Jos kuolaamistasi kengistä ei ole enää tarjolla sinun kokoasi, pyydä kauppaa ilmoittamaan sähköpostitse, kun niitä tulee taas myyntiin. Muun muassa Zalandossa tämä palvelu pelaa.

8. Kansainvälisissä verkkokaupoissa voi tehdä mainioita löytöjä. Muista kuitenkin, että postikulut voivat paisuttaa laskun loppusummaa huomattavasti. EU:n ulkopuolelta tilattaessa hintaa saattavat nostaa myös mahdolliset tullimaksut. Vertailusivustot, kuten ShopStyle ovat hyvä tapa selvittää, mistä löydät haaveilemasi vaatteet parhaaseen hintaan.

9. Anna sovellusten tehdä hintojen vahtimistyö puolestasi. Ne ilmoittavat, kun odottamasi vaatteet tulevat myyntiin. Yksi tällainen hintavahti on kännykkäsovellus Keep.

10. Järjestä selaamasi vaatteet hintajärjestykseen, jolloin näet heti edullisimmat löydöt.

Lähde: Marie Claire

Kilpailut

Uusimmat