Estä sormella huulipunan tarttuminen hampaisiin -10 kikkaa, jotka jokaisen naisen tulisi tietää

03.01.2015 13:15 - Laura Sulkava

Huulten kuoriminen ripsiväriharjalla, luomivärin käyttö tai sormikikka hampaille. Kätevät vinkit auttavat saamaan kauniit huulet.

Alta löytyy vinkkejä huulipunaan ja huuliin ylipäätään. Helpoilla vinkeillä huulista tulee hyvännäköiset ja huolitellut.

Kuorinta

Huulet voi kuoria puhdistetulla, kuivalla ripsivärin harjalla. Sivele huuliin riittävä määrä huulirasvaa, anna pehmentyä hetken ja rapsuttele hellästi harjalla. Kuorinta antaa taatusti ihopalasille kyytiä.

Huulipunaa hampaissa, ei kiitos

Helpolla sormikikalla saa huulipunan pysymään poissa hampaista. Kun olet sivellyt kauniisti huuliin punaa, avaa suu ja laita sormi suuhun. Tämän jälkeen purista huulet sormen ympärille ja vedä sormi ulos. Älä käytä liikaa voimaa. Ylimääräinen huulipuna, joka olisi jäänyt hampaisiin, jää kikalla sormeen.

Huulipunaa poskille

Huulipunaa voi käyttää loistavasti poskissa. Vedä hennosti punalla poskeen viiva ja häivytä sormella.

Rikkoontuneella luomivärillä nätit huulet

Rikkoontunutta luomiväriä voi käyttää loistavasti huulipunana. Sekoita esimerkiksi lusikan päällä tuhtia rasvaa, esimerkiksi vaseliinia, ja luomiväriä. Levitä huuliin, kuten huulipunaa.

Tasainen väri

Jos huulet ovat epätasaisen pinkit tai punaiset, kannattaa laittaa niihin ensin hieman peiteväriä. Tämän jälkeen huulipuna näyttää huulissa yhtä syötävän hyvälle kuin mainoksissa. 

Nuden värinen huulipuna

Jos haluat luonnollisen värin huuliin, käytä nudea. Valitse yksi aste tummempi väri kuin oma värisi on. Voit pyytää ammattilaiselta kaupassa apua tähän. 

Oikea väri

Vaalean ihon kanssa sopii hyvin sinisävytteiset pinkit, hieman tummemman, keskitumman ihon kanssa oranssin sävyt ja tumman ihon kanssa viininpunaiset sävyt.

Täydellinen muoto ylähuuleen

Ylähuulen kaaren saa kauniisti oikeanmuotoiseksi piirtämällä siihen X:n huulenrajauskynällä. Tämän jälkeen huulipunan levittäminen on lastenleikkiä.

Näyttävyyttä

Huuliin saa kiinnitettyä huomiota siten, että rajaa ulkoreunat peitekynällä. Huulet näyttävät teräviltä ja pulleilta. Täytä huulia vaalealla punalla siten, että keskikohdasta huulet ovat vaaleimmillaan. Kikalla huulet näyttävät suuremmilta ja pulleammilta.

Katkaise ja kiinnitä huulipuna

Jos haluat säästää tilaa, katkaise huulipuna ja laita se rasiaan, kun lähdet matkalle. Huulipunan saa takaisin paikalleen käyttämällä sytytintä. Kuumenna katkoskohta, laita hieman sulaneet palat yhteen ja huulipunasi on taas ehjä.

Näet kuvat edellä mainituista vinkeistä tästä

Katso myös lisää meikkivinkkejä, jotka vaikuttavat siihen, näyttävätkö hampaasi valkoisilta.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat