Isot korvikset, helmet kaulassa – mitä korusi kertovat sinusta?

11.01.2015 17:15 - Linda Arponen

Korut voivat paljastaa yllättävän monia asioita kantajastaan.

Vaikka astuisit hiljaa huoneeseen, puhuvat korusi puolestasi. Ihmiset voivat nimittäin päätellä jotain persoonallisuudestasi katsomalla pelkästään korujasi.

Lue alta, mitä käyttämäsi korut kertovat sinusta.

1. Katso minua!

Kun käytät kimaltelevia koruja, kerrot kaikille, että haluat tulla huomatuksi. Nautit huomiosta ja olet itsevarma. Et pelkää käyttää huomiota herättäviä koruja etkä välitä, mitä muut ajattelevat tai sanovat sinusta.

2. Olen ainutlaatuinen

Jos pidät käsintehdyistä koruista, nautit siitä, että sinulla on jotakin sellaista, mitä kenelläkään muulla ei ole. Kun käytät suosikkikorujasi, ilmaiset omaperäisyyttäsi. Joskus korusi voivat olla hyvinkin outoja ja erikoisia. Haluat olla oma itsesi etkä halua sulautua joukkoon.

3. Etsin elämän tarkoitusta

Naiset, jotka käyttävät suvun perhekalleuksia, arvostavat perinteitä ja juuriaan. Perhekalleuksiin liittyy aina tarinoita, joita sinä rakastat. Pidät siitä, että voit kertoa ihmisille korujesi erityisyydestä.

4. Haluan kaiken

Omistatko vähintään yhden korun, joka edustaa uusimpia villityksiä? Jos vastaus on kyllä, rakastat muotia. Haluat kaikki mahdolliset trendikorut ja haluat käyttää kaikkia niitä. Liioittelu ei kuitenkaan kannata. Älä siis käytä liikaa koruja kerrallaan, ettet päädy näyttämään nukkemaiselta.

5. Olen rehellinen, puhdas ja hienostunut

Helmet eivät mene koskaan muodista. Nämä ovat sellaiset korut, jotka laitetaan päälle silloin, kun tapaat poikaystäväsi vanhemmat ensimmäistä kertaa. Helmet ovat hyvä valinta myös työhaastatteluihin. Jos nautit helmistä, käytä niitä niin usein kuin haluat.

6. Olen seksikäs

Roikkuvat, suuret korvakorut ovat seksikkäitä, koska ne liikkuvat. Jos menet tanssimaan, korvakorusi liikkuvat kanssasi ja heijastavat valoa. Tällaisia koruja ei kuitenkaan kannata käyttää töissä, vaan jätä ne suosiolla iltamenoihin.

7. Olen lempeä ja minusta tulisi hyvä ystävä

Omistatko korvakorut, jotka näyttävät kukilta? Onko sinulla riipus, joka muistuttaa kissaa tai perhosta? Korut, jotka esittävät jotakin söpöä ja nättiä kertovat ihmisille, että olet sosiaalinen persoona. Olet hauska ja olisit luultavasti hyvä ja luotettava ystävä.

8. Olen ystävällinen ja helposti lähestyttävä

Pienet ja keskisuuret renkaat korvissa korostavat hymyäsi. Myös yksinkertainen pyöreä kaulanauha kertoo ihmisille, että olet avoin, täynnä ideoita ja valmiina seikkailuun. Ole kuitenkin varovainen, sillä suuret renkaat eivät kerro samaa, vaan voivat olla jopa uhkaavat.

9. Piilottelen vikojani

Älykkäät naiset käyttävät koruja korostaakseen parhaita puoliaan. Jos olet huolissasi lantiostasi tai vatsastasi, käytä näyttäviä korvakoruja tai päällekkäisiä kaulakoruja, jotta katseet kiinnittyvät kasvoihisi. Jos haluat näyttää pitkältä ja hoikalta, valitse pitkä kaulakoru, joka venyttää kehoasi.

10. Minulla on asioita tehtävänä

Koska nykypäivänä enimmäkseen kännykät kertovat meille ajan, antaa kellon käyttäminen sinusta käytännöllisen kuvan. Olet kiireinen, eikä sinulla ole aikaa olla kiinni puhelimessa. Rannekello on loistava asuste tärkeään tapaamiseen. Myös kulmikkaiden korujen käyttäminen antaa voimakkaan vaikutuksen. Käytä siis rannekelloa ja hiukan kulmikkaita korvakoruja ja katso maailman alistuvan tahtoosi.

Lue myös: Kengät, korut ja vaatteet - lue, millaisilla asusteilla hoikennat ulkomuotoasi

Lähde: Amerikanki

Kilpailut

Uusimmat