Kengät, korut ja vaatteet – lue, millaisilla asusteilla hoikennat ulkomuotoasi

15.10.2014 12:28 - Linda Arponen

Tietynlaisilla vaate- ja asustevalinnoilla voit saada itsesi näyttämään hoikemmalta ilman laihdutuskuureja.

Jokaiselle tulee päiviä, jolloin olo tuntuu isolta, turvonneelta ja muutenkin vähemmän imartelevalta. Joskus syy saattaa löytyy siitä, mitä on syönyt, muttei kuitenkaan aina.

Onneksi hoikemman ulkonäön voi saavuttaa esimerkiksi asustevalinnoilla. Kokeile siis seuraavia vinkkejä silloin, kun haluat naamioida itsesi kapoisemman näköiseksi.

Tupeeraa hiukset

Tupeeratut, ilmavat hiukset luovat illuusion hoikemmista kasvoista ja pidemmästä kaulasta. Mitä pidemmät hiukset ovat, sitä suurempi efekti on.

Korosta vyötäröä

Käytä vyötä tai laita paita housujen tai hameen alle. Näin saat katseet kiinnitettyä kehosi kapeimpaan kohtaan.

Käytä korkokenkiä

Mitä pidempi olet, sitä hoikemmalta näytät. Korkokengillä voit siis lisätä tätä vaikutelmaa. Jos korkokengät tuntuvat sinusta kömpelöiltä, kokeile esimerkiksi kiilakorkoja, joissa on enemmän tukea kuin piikkikoroissa.

Valitse tummat suoralahkeiset farkut

Suoralahkeisilla tai hieman lahkeista levenevillä tummilla farkuilla on vatsaa, lantiota ja takapuolta kaventava vaikutus.

Laita pitkä kaulakoru

Hyvin pitkä kaulakoru saa katseet pois ongelmakohdista, kuten lantiosta ja vatsanseudusta. Pitkä kaulakoru tekee ylävartalosta myös pidemmän ja hoikemman näköisen.

Valitse V-kaula-aukko

Kuten kaulakoru, myös V-aukkoinen paita voi tehdä ylävartalosta helposti kapeamman ja pidemmän oloisen. Tämä klassinen valinta toimii aina.

Lue pidempi lista täältä.

Olemme kertoneet aiemmin myös ruokavinkkejä, joiden avulla voi saavuttaa nopeasti hoikemman ulkomuodon. Voit lukea jutun täältä.

Lähde: Wise Bread

Kilpailut

Uusimmat