Löytyyhän meikkipussistasi aina muodissa oleva huulipuna?

16.02.2015 20:45 - Senni Loikala

Womanity-sivusto kokosi mattasävyisen huulipunan viisi ehdotonta valttikorttia, joiden vuoksi jokaisen naisen kannattaisi omistaa kyseinen meikki.

1) Jos pidät rohkeista väreistä, kannattaa sinun suosia matta-sävyistä huulipunaa. Ne pysyvät helpommin siisteinä, eivätkä leviä saaden aikaan tuhruista lopputulosta. Esimerkiksi morsiamet käyttävät usein mattapintaista huulimeikkiä, mutta se sopii hyvin myös arkeen.

2) Mattahuulipunat ovat todella monipuolisia. Voit esimerkiksi laittaa nuden väristä mattahuulipunaa pohjaväriksi, lisätä päälle toisen väristä huulipunaa ja/tai lisätä päälle vielä huulikiiltoa. Mattasävyisen huulipunan avulla saat herkulliset huulet hetkessä.

3) Matat sävyt huulissa ovat aina muodissa. Kannattaa kokeilla rohkeasti eri värejä, vaikka aluksi hieman hirvittäisi. Opit pian laittamaan mattahuulipunan hujauksessa, ja saat katseita kääntävät pusuhuulet.

4) Jos pidät luonnollisen näköisestä meikistä, kannattaa sinun omistaa mattasävyinen huulipuna. Kun lisäät luonnollisen väristä mattahuulipunaa oikein, ei kukaan huomaa huultesi olevan meikattu. Luonnolliset huulet ovat oiva valinta myös treffeille. Vaikka rohkean punainen suu näyttää myös upealta, on luonnollisen värisiä huulia mukavampi pussailla.

5) Mattasävyiset huulipunat kestävät pidempään kuin huulikiillot, joita täytyy olla lisäämässä harva se hetki.

Lue myös: Estä sormella huulipunan tarttuminen hampaisiin - 10 kikkaa, jotka jokaisen naisen tulisi tietää

Lähde: Womanity

Kilpailut

Uusimmat