Hoida kynsinauhoja, korjaa vetoketjut - erikoiset asiat, joihin hiustenhoitoaine tarjoaa ratkaisun

28.07.2015 19:45 - Reetta Haverinen

Vaikka et tapaisi kutrejasi ihmeemmin hoitaa, kannattaa kylpyhuoneen kaapissa pitää aina yhtä hiustenhoitoainepulloa, sillä se saattaa tarjota avun moneen arkiongelmaan.

Joitakin kauneudenhoitotuotteita voi käyttää varsin monipuolisella tavalla. Olisitko esimerkiksi uskonut, että tavallisella hiustenhoitoaineella voit tehdä paljon muutakin kuin vain pehmentää ja kirkastaa kutreja?

Usko tai älä, mutta hoitoainetta voi käyttää muun muassa seuraavilla tavoilla:

1. Pehmentää vaatteita ja kangasta

Jos kodistasi ei löydy huuhteluainetta, jolla voisit pehmentää pyykkejäsi, laita koneeseen hieman hiustenhoitoainetta - vaatteistasi ja tekstiileistäsi tulee ihanan pehmeitä! Hoitoaine ajaa saman asian kuin kaupasta ostettava tekstiilinpehmentäjä.

2. Hoida kynsinauhojasi

Voit käyttää hiustenhoitoainetta myös käsimanikyyriin. Hoitoaine pehmentää hyvin kynsinauhat, jonka jälkeen voit työnnellä ne varovasti taaksepäin.

3. Poista sähköisyys hiuksistasi

Jos hiuksesi leijuvat pääsi ympärillä valtoimenaan, pursota kämmenellesi pieni tilkka hoitoainetta ja sivele kädelläsi hellästi kutrejasi. Sähköisyys katoaa saman tien ja hiuksiisi tulee myös ihana, puhdas tuoksu.

4. Korjaa jumiutuneet vetoketjut

Hoitoaineen liukastavat ominaisuudet saavat jäykät vetoketjut aukeamaan hetkessä. Lisää hieman hoitoainetta vetoketjun molemmille puolille ja kiskaise - ongelma ratkaistu!

5. Ajele säärikarvasi kivuttomasti

Jos karvojen ajelua helpottava vaahto on päässyt loppumaan, voit sivellä säärillesi hoitoainetta. Hoitoaine ei ainoastaan tee karvojen ajelemisesta helpompaa ja kivuttomampaa - se myös kosteuttaa ja hoitaa samalla ihoa.


Lue myös: Tähtien uskomattomat kauneudenhoitovinkit - majoneesia hiuksiin, kahvinpurua selluliittiin

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat