Kuva: Fotolia

10 kauneusniksiä, joita jokainen aamu-uninen nainen arvostaa

26.11.2015 12:15 - Reetta Haverinen

Ihmiset, joille herätyskello on vihollisista pahin, tahtovat päästä aamurutiineistaan mahdollisimman vähällä.

Jotkut ihmiset heräävät kukonlaulun aikaan, nauttivat rauhassa aamupalansa ja meikkaavat huolella ennen kuin suuntaavat ulko-ovesta ihmisten ilmoille aurinkoinen hymy huulillaan. On myös niitä, jotka haluavat maksimoida peiton alla vietetyn ajan, hotkivat aamiaisensa, meikkaavat minuutissa ja valitsevat päällensä vaatteet, jotka ensimmäisinä käsiinsä saavat. Nämä ihmiset eivät jaksa tuhlata aamuisin aikaansa kauneuden hoitoon, vaan tahtovat suoriutua ehostustoimistaan mahdollisimman nopeasti.

Kokosimme alle listan toimivista vinkeistä, jotka pelastavat monien aamu-unisten naisten aamut. Jos siis haluat päästä aamuisin helpolla, voivat seuraavat niksit helpottaa arkeasi huomattavasti:

1. Jos olet myöhässä aikataulustasi etkä ehdi meikata kasvojasi huolellisesti, lisää huuliisi huulipunaa ja taivuta ripsesi - pikameikki on valmis!

2. Jos et ehdi pestä hiuksiasi aamulla, kiepauta tukkasi huolettomalle ponnarille tai nutturalle.

3. Lisää hiuksiisi kuivashampoota, jotta saisit niihin lisää tuuheutta. Samalla saat helposti taiottua hiuksistasi puhtaamman näköiset kuin ne todellisuudessa ovat.

4. Osta itsellesi monikäyttöisiä täsmätuotteita. Käytä esimerkiksi meikkivoidetta, joka pitää sisällään niin kosteus-, pohjustus- kuin värivoiteenkin.

5. Letitä hiuksesi yöksi. Aamulla sinulla on sileät laineet ja kutrisi ovat ojennuksessa. Suihkauta kutreihisi ainoastaan hieman lakkaa ja olet valmis!

6. Pidä kosmetiikkatuotteesi järjestyksessä – aamusi nopeutuvat huomattavasti.

8. Käy suihkussa jo edellisenä iltana.

9. Jos olet hikoillut yön aikana pese kainalosi käsisuihkulla tai ota suihku ilman, että peset hiuksesi.

7. Jos kuitenkin tahdot pestä kutrisi, osta laadukas hiustenkuivaaja. Jos käyt suihkussa ja kuivaat hiuksesi tehokkaalla kuivaajalla, aikaa säästyy hurjasti.

10. Valitse vaatteesi jo edellisenä iltana. Näin vältät aamuisen vaatekaapin edessä pähkäilyn. 

11. Panosta koruihi, jotka toimivat asun kuin asun kanssa. Voit pitää esimerkiksi korvissasi jatkuvasti tyylikkäitä korvakoruja, jotka istuvat tyylin kuin tyylin kanssa. Siten sinun ei tarvitse aamuisin valikoida erikseen asusteita, jotka sointuvat parhaiten sen päivän asuusi. Säästä erikoiset ja suuret korut juhlatilaisuuksia varten.

Lue myös: Tulossa kiireinen päivä? 3 rauhallista tapaa aloittaa aamu

Kilpailut

Uusimmat