Kuva: Fotolia

Kynähame, maksimekko ja farkut - katso mihin nahkatakki kannattaa yhdistää ja mitkä on hyvä unohtaa

13.01.2016 09:45 - Reija Saarinen

Nahkatakki istuu loistavasti tiukan kynähameen seuraksi. Sen sijaan maihareihin sitä ei välttämättä kannata yhdistää.

Nahkatakki on vaatekappale, joka löytyy useimpien naisten vaatekaapista. Se on näyttävä ja käytännöllinen, joten se on muodissa aina. Mutta minkä kanssa se kannattaa yhdistää, jotta look on mahdollisimman tyylikäs?

1. Hyvin istuvan t-paidan kanssa nahkatakki on oiva valinta. Etenkin raidallinen paita antaa asulle tyylikkään kontrastin.

2. Nahkatakki sopii farkkujen kuin farkkujen kanssa. Valitse siis jalkoihin pillit tai boyfriendit ja heitä nahkarotsi päälle.

3. Valkoisen kauluspaidan kanssa kannattaa myös nahkatakkia kokeilla. Lisää joukkoon lempifarkkusi ja punainen huulipuna ja olet valmis rokkaamaan.

4. Tyttömäinen mekko on oiva kaveri nahkatakille. Se tuo kivaa kontrastia asuun ja näyttävimmän lopputuloksen saat kun heität jalkaasi nilkkurit tai bootsit.

5. Kynähameen ja kauluspaidan kanssa sopii myös nahkatakki. Se antaa tyylikkäälle toimistolookille kaivattua rock-henkisyyttä.

6. Maksimekko ja nahkatakki ovat lyömätön yhdistelmä. Näin asusta ei tule liian boheemi vaan juuri sopivasti naisellinen.

7. Nahkatakki näyttää upealta rohkeiden kuvioiden kanssa. Se tasapainottaa lookia ja antaa tyylikkään vaikutelman.

Mihin nahkatakkia sitten ei kannata yhdistää?

1. Tyllihame ja nahkatakki eivät ehkä ole se paras pari. Syykin on selvä, sen aika oli jo pari vuotta sitten. Jos haluat kokeilla jotain runsasta, pue nahkatakin seuraksi muhkea housuhame.

2. Maiharit ja nahkatakki vievät helposti asun liian grungeen suuntaan. Sen sijaan kaveriksi kannattaa valita nilkkurit tai valkoiset tennarit.

3. Nahkatakkiin ei kannata yhdistää muun väristä nahkaa. Parhaalta musta nahkatakki näyttää mustan laukun ja mustien kenkien kanssa.

4. Shortsit kannattaa jättää pois, jos aikoo pukea ylleen nahkatakin. Ne eivät vain sovi yhteen, eivätkä ole edes kovin naiselliset.

5. Myös haalareita ja muita liian trendikkäitä asuja kannattaa välttää. Anna takin olla asun vetonaula ja pidä muu sopivan kesynä.


Lue myös: Naisten kenkävalintoja tutkittiin - lue, mistä miehet syttyvät

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat