Kuva: Fotolia

Millaista on kevään 2016 muoti? Tärkeimmät pointit koottiin yhteen

26.02.2016 07:15 - Reija Saarinen

Tänä keväänä luotetaan ainakin ruutuun ja raitaan.

Kevät tuo mukanaan jälleen uudet tuulet muotimaailmaan. Tänä keväänä muodissa ovat ainakin ruudut ja raidat, mutta löytyy joukosta paljon muutakin mielenkiintoista.

Glamour-sivusto listasi kevään 2016 suurimmat ja mielenkiintoisimmat trendit, joista kannattaa ammentaa ideoita omaan kevätlookiin. Kaikkea ei omaan kaappiin tietenkään kannata hankkia, riittää että poimii ne, mikä miellyttävät itseään.

Raidat ja ruudut

Tänä keväänä kannattaa hankkia kaappiin paitoja, mekkoja ja hameita, joita koristavat ruudut tai raidat. Niiden löytäminen ei varmasti tuota ongelmia, sillä tämä trendi on saapunut myös Suomeen hyvinkin näyttävästi.

Hyvin laskeutuva vekkihame

Keväällä arkeen ja juhlaan voi hyvin yhdistää vekkihameen. Niitä on saatavilla niin lyhyinä kuin pitkinä versioina ja myös erilaisina mekkoina. Tämän asun plussa on siinä, että kangas on kevyttä ja tyylikästä.

Kimalteet ja paljetit

Tänä keväänä hameissa ja paidoissa nähdään säihkettä. Erilaiset paljetit ja kimalteet tuovat asuihin sopivasti glamouria ja niitä voi hyvin käyttää myös arkena, kun ne yhdistää arkiseen yläosaan.

Tilkkutäkki

Tilkkutäkkimaiset mekot ja paidat ovat kovassa huudossa tänä keväänä. Niiden värikkäät kuosit ja rennot materiaalit ovat jokaisen boheeminen ihmisen mieleen.

Romanttiset röyhelöt

Romantiikkaa ei ole unohdettu tänäkään keväänä. Siksi kaappiin kannattaa hankkia röyhelöin koristeltu mekko tai paita, joka tuo asuun kuin asuun sopivasti tyttömäisyyttä.

Paljaat olkapäät

Kevään ja kesän aikana katukuvassa tullaan näkemään runsaasti paljaita olkapäitä. Saatavilla on mekkoja ja paitoja, joilla tämän trendin luominen onnistuu hetkessä.

Väljät housut

Tänä keväänä jalkaan vedetään väljät housut, jotka tekevät asusta rennon mutta tyylikkään. Saatavilla on eri värejä ja malleja, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan.

Lue myös: Kuinka naisille suunnattu muoti on muuttunut viimeisen 100 vuoden aikana - katso video

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat