Kuva: Fotolia

Ripsipuuterista kevään hittituote? Lupaa tuoda katseeseesi näyttävyyttä

16.03.2016 13:15 - Senni Loikala

Ripsipuuteri saattaa olla monelle täysin vieras meikkituote. Kun sitä laittaa ennen ripsivärin laittoa, lupaa se saada ripset näyttämään aiempaa paksummilta ja pidemmiltä.

Monet toivovat, että omat ripset olisivat hieman pidemmät ja paksummat. Tämän toiveen toteuttamiseksi on olemassa tuote, josta läheskään kaikki eivät ole vielä kuulleet. Kyseessä on ripsipuuteri.

Mikä ihme on ripsipuuteri? Kyseistä meikkiä valmistaa ainakin essence-niminen kosmetiikkayritys ja sitä pystyy tilamaan netistä. Ripsipuuteria lisätään räpsyttimiin ennen ripsivärin laittoa. Kun lisäät ripsivärin, pitäisi katseesi saada lisää näyttävyyttä.

(kuva: Amazon.com-verkkokauppa)

Ranskalaisen Marie Claire -muoti- ja kauneuslehden toimittaja testasi ripsipuuteria. Hän kirjoittaa lopputuloksesta näin: ”Minä oikein tunsin sen. Olin huolissani, että puuterikerros saisi ripset näyttämään paakkuisilta, mutta sen sijaan ripseni näyttivät paksummilta ja pidemmiltä.

Lisäksi tuotetta testannut toimittaja kertoo saaneensa tuuheammista ripsistään muutaman kehun ystäviltään.

Meikkitaiteilija Ida Jokikunnas kertoi helmikuussa voice.fi-sivustolle, että tavanomaista näyttävämmät ripset kuuluvat kevään meikkitrendeihin. Näin ollen myös suomalaisten naisten kannattaa kokeilla ripsipuuteria, jos toiveissa on lisää volyymia katseeseen.

Lähde: Marie Claire

Lue myös: Nukkemaiset silmät ja hikinen iho - suomalainen meikkitaiteilija esittelee kevään trendit

Kilpailut

Uusimmat