Kuva: Fotolia

Suunnittelija pilkkaa kauneusihanteita - katso huvittavat kuvat

16.03.2016 21:15 - Emma Ylistalo

James Fridmania pyydetään usein muokkaamaan kuvia ja hän onkin keksinyt tavan vastata näihin pyyntöihin.

Graafiselta suunnittelijalta James Fridmanilta kysytään usein, voisiko hän muokata ihmisten kuvia. Nyt hän on alkanut vastata ihmisten toiveisiin hulvattomalla tavalla.

Ihmiset ovat toimittaneet heidän kuvansa Fridmanille ja tämän jälkeen Fridman on tweetannut alkuperäisen kuvan yhteydessä muokkaamansa kuvan. Joihinkin kuviin hän ei ole tehnyt ollenkaan muokkauksia, vaan hän on vain ilmoittanut, että nainen kelpaa juuri sellaisena.

Eräs nainen oli lähettänyt Fridmanille kuvansa ja sen yhteydessä tekstin: "Voitko tehdä hiuksistani blondit ja huuleni isommiksi. Yritän saada Kardashian lookin." Muokkauksen sijaan Fridman julkaisi kuvan samanlaisena ja sen kanssa tekstin: "Olet kaunis. Et tarvitse Kardashian lookia." Katso kyseinen kuva alta.

Toisiin kuviin taas Fridman on tehnyt humoristia muutoksia. Alla olevassa kuvassa näkyvä poika pyysi Fridmania muokaamaan kuvaansa niin, että hän saisi vatsalihakset.

Allaoleva nainen taas pyysi rinnat isommiksi, mutta ei muistanut mainita kenen rinnoista oli kyse.

 Yhdessä Brydmanille lähetetyssä kuvassa nainen taas pyysi pidempiä jalkoja. 

Nämä kuvat muistuttavat humoristisella tavalla siitä, että välillä voi olla tyytyväinen itseensä juuri sellaisena kuin on. 

Lähde: Cosmopolitan 

Lue myös: Muotisuunnittelija julkaisi mielipiteensä plus-kokoisten shortsien myyntikuvasta: "Loukkaavaa"

Kilpailut

Uusimmat