Louboutin esitteli nudekengät kaikille ihonsävyille

31.03.2016 18:00 - Emma Ylistalo

Muun muassa Louboutin ja Björn Borg ovat tuoneet markkinoille ihonvärisiä tuotteita, joista jokainen voi löytää omalle iholleen sopivan sävyn.

Oli kyse sitten alusvaatteista tai kengistä, termi nude eli ihonvärinen on aika epätarkka määritelmä. Meille se luo usein mielikuvan vaalean beigestä ihonväristä, vaikka oikeasti ihmisten ihonväri vaihtelee paljonkin. Onneksi tähänkin asiaan on näkyvissä muutos muotimaailmassa.

Christian Louboutin nimittäin esitteli uuden Nude-malliston, joka sisältää ihonvärisiä kenkiä. Ja tässä tapauksessa kenkiä löytyy jokaisen sävyiselle iholle. Mallisto sisältää seitsemän eri värisävyä, jotta jokaiselle löytyy omaan ihonväriin sopiva sävy.

Katso alta Instagram-kuvat uuden malliston ballerinamallisista Solasofia-kengistä. 

Valitettavasti näitä kenkiä ei ainakaan toistaiseksi saa tilattua suoraan Suomeen, mutta kenkiä voi silti käydä ihastelemassa nettikaupan sivuilla. Nude-mallistosta löytyy myös korkokenkiä Solasofia-mallin lisäksi. Nettikauppaan pääset tästä

Tämän lisäksi myös esimerkiksi Björn Borg on lanseerannut Skin collection -nimisen alusasumalliston, josta löytyy jokaiselle ihonvärille sopiva sävy. Björn Borgin nettikauppaan pääset tästä.

(kuva: Kuvakaappaus: Björn Borg)

Lue myös: Huippumerkki lopettaa turkisten käytön: "Julmat käytännöt ovat tarpeettomia"

Kilpailut

Uusimmat