Kuva: AOP

The Killersin laulaja ei halua kuunnella bändin menestyskappaleita - syy hämmästyttää

13.06.2016 14:45 - Senja Rapila

Muusikko Brandon Flowers on kertonut välttelevänsä Hot Fuss -albumin kuuntelemista viimeiseen asti.

The Killers on vuonna 2002 perustettu yhtye, joka on myynyt tähän päivään mennessä yli 15 miljoonaa albumia ympäri maailman.

Yhtye saavutti suuren suosionsa vuonna 2004 ilmestyneellä Hot Fuss -debyyttialbumillaan ja kappaleillaan Mr. Brightside ja Somebody Told Me. Vaikka levy olikin kansainvälinen menestys, ei yhtyeen laulaja Brandon Flowers, 34, halua kuulla enää yhtään kappaletta kyseiseltä albumilta.

- Kun kuulen niitä kappaleita radiossa, vaihdan kanavaa välittömästi. Se on vaistomainen reaktio, Flowers kertoi Q Magazinelle.

- Ei ole epätavallista, että ihmiset kuulevat äänessään sellaisia asioita joista eivät pidä. Kaikki toivovat, että voisivat mennä ajassa taaksepäin ja tehdä asioita uudelleen. Tiedostan kuitenkin, että levylle saatiin tallennettua jonkinlaista taikaa.

Flowers myöntää kuitenkin, että The Killersin ensimmäinen albumi on todella yksi parhaista debyyttialbumeista viimeisten 30 vuoden aikana. 

- Mielestäni se on yksi niistä. Jos minulta kysytään, The Strokesin ja Guns N' Rosesin debyttialbumit ovat kuitenkin parempia, mutta uskon että yletämme sinne. Olen ylpeä siitä.

Lähde: Metro

Lue myös: Kauhuhevin kuningas toi pelottavimman show'nsa Espooseen

Lue myös: Eric Claptonilla vaikeuksia soittaa kitaraa - "Minun olisi pitänyt potkaista tyhjää jo aikoja sitten"

Kilpailut

Uusimmat