Kuva: AOP

Celine Dion ylistää Flow'ssa häikäissyttä Siaa: "Täydellinen nainen"

15.08.2016 21:45 - Iiro Myllymäki

Dion on kirjoittanut julkisen esseen, joka on omistettu australialaiselle pop-tähdelle.

Yksi viime viikonlopun Flow-festivaalien pysäyttävimmistä ja jälkeenpäin puhutuimmista keikoista oli australialaisen Sian esiintyminen. 40-vuotias laulaja-lauluntekijä vakuutti suomalaisyleisön voimakkailla tulkinnoillaan, jotka ovat voittaneet puolelleen myös kanadalaistähti Celine Dionin, 48. Dion kirjoitti Siasta Billboard-lehdelle esseen, josta ei ylisanoja puuttunut.

Dion sai ensimmäisen kerran kuulla Siasta, kun tämä lähetti hänelle demon kirjoittamastaan Loved Me Back To Life -kappaleesta.

”En rakastunut ainoastaan kappaleeseen ja sanoihin, vaan myös Sian todella kauniiseen ääneen: Se on niin voimakas – en ole koskaan kuullut vastaavaa. Kuuntelin demon 20 kertaa putkeen sinä päivänä, koska hänen sanansa puhuttelivat minua enkä saanut tarpeekseni hänen äänestään”, Dion kirjoittaa.

Dion esitti kyseisen kappaleen suositussa Ellen DeGeneresin tv-ohjelmassa, missä hän myös tapasi Sian.

”Hän on niin aito, niin lämmin, niin hauska – se olin minä, joka halusi ottaa yhteiskuvan hänen kanssaan.”

Pian tämän jälkeen Dionin poika RC soitti Dionille Sian kappaleen Chandelier.

”Se oli täydellinen kappale täydelliselle naiselle. Hän on artisti, jolla on selkeä visio – hänen kappaleissaan, hänen videoissaan, hänen esiintymisissään.”

Dion päättää kirjoituksensa toteamalla, että hän on yksi Sian suurimmista faneista ja odottaa innolla, mitä tämä seuraavaksi tekee. Kuuntele Sian Dionille kirjoittama Loved Me Back To Life -kappale alta:

Lue myös: Celine Dion palasi julkisuuteen - murtui kyyneliin lavalla

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat