Kuva: Mikko Räsänen

Aikakone tunnustaa: Kunto ei enää riitä hittikappaleen esittämiseen

27.08.2016 13:15 - Senja Rapila

Suomalainen, nelihenkinen popyhtye kertoo, että omasta tuotannosta löytyy useita suosikkikappaleita.

Aikakoneella on monta legendaarista kappaletta, jotka kuuluvat suomalaisten suosikkikappaleisiin. Muun muassa Keltainen, Odota ja Neiti Groove ovat muun muassa sellaisia, jotka saattavat löytyä monen suosikkikappaleista.

Myös Aikakoneen jäsenillä on omat lempibiisinsä, joita on mukava esittää vuodesta toiseen.

- En olisi koskaan uskonut, että tätä sanon radiossa, mutta suosikkibiisi vaihtelee vuosikymmenestä toiseen, Maki Kolehmainen toteaa.

- Olen varmasti vähän mummoontunut, mutta tykkään noista Makin tekemistä hitaammista balladeista. Ehkä Opettelen salaa on minun suosikkini edelleen, Sani kertoo.

- Se vaihtelee vähän hetkestä toiseen. Joskus joku biisi kolahtaa lavalla ja sitten siitä tulee lemppari hetkeksi. Odota on sellainen, että päästä jarrut irti ja sitten vaan menoksi! Alex nauraa.

- Se on todella tärkeä biisi meillekin, koska sieltä lähti sellainen kunnon tohina aikoinaan, Sani kommentoi Odota-kappaletta.

"Olemme dance-musiikin Matti ja Teppo"

Yhtyeellä ei ole erityisesti sellaisia kappaleita, jotka olisivat alkaneet kyllästyttämään. Kyllästyminen vältetäänkin niin, että keikkasetin kappaleita vaihdellaan usein ja pidetään jokainen keikka hieman erilaisena.

On kuitenkin yksi kappale, joka ei välttämättä enää pitkään listoilla pysy. Anna mun bailaa on yhtyeen mielestä jo sellainen kappale, jonka tahtiin ei välttämättä enää montaa vuotta jaksa "bailata".

- Se voi johtua siitä, että me olemme jo miehen iässä Alexin kanssa. Jos ajatellaan, että me olemme dance-musiikin Matti ja Teppo, vauhti alkaa olla jo aika kova siinä biisissä ja se on monesti settilistan loppupuolella, niin sitten meinaa happi vähän loppua, Maki naureskelee.

- Joo, täytyy kyllä myöntää että se on vähän sellainen, mutta kyllä ihmiset ovat siitä tykänneet, Sani hymyilee.

Lue myös: We Love The 90's käynnistyi - Tältä näyttää Culture Beat nykyään

Kilpailut

Uusimmat