Kuva: Senja Rapila

Räppilupaus Arttu Lindeman saamastaan kritiikistä: "Ärsytetään vähän jengiä"

04.09.2016 13:15 - Senja Rapila

Jokaisella saa olla oma mielipiteensä, summaa suomalainen YouTube-tähti.

Lahtelainen Arttu Lindeman, 19, nousi koko kansan julkisuuteen tänä kesänä, kun hän julkaisi hurjan vastaanoton saaneen sinkkunsa Läikkyy. YouTube-videoistaan tuttu räppilupaus on saanut runsaasti kehuja, mutta myös kritiikkiä, musiikistaan.

- Jokaisella ihmisellä on mielipiteen vapaus ja se on hienoa. Tykkään ottaa kritiikkiä vastaan, koska se on ainoa asia joka kehittää. Kritiikissäkin on mielestäni eri leveleitä. On sellaista kritiikkiä, että v*tun homo, mulla on enemmän muijia. Sitten on sellaista, että hyvä biisi, kova meininki, mutta flowssa on aika paljon tekemistä. Noissa kahdessa on aika paljon eroa, vaikka molemmat onkin aika negatiivista palautetta, Lindeman toteaa Voice.fi:n haastattelussa.

Vaikka negatiivinen palaute onkin välillä mautonta, ei nouseva artisti anna sen vaikuttaa omaan tekemiseensä.

- Haluan vain tehdä omaa juttuani. Teen sen niin hyvin kuin pystyn ja takaan sen sillä, että teen joka päivä ihan sikana hommia. Sitten olen siinä tiiliseinällä ja jengi voi ampua tai tulla halimaan, silleenhän se vaan on. En voi mitään tehdä muuta kuin parhaani. Sitten jos joku sitä vihaa, voi olla, että olen onnistunut jossain.

Taiteella herätetään ihmisten aisteja

19-vuotias Lindeman on vahvasti sitä mieltä, ettei kaikkien tarvitse edes pitää hänen musiikistaan. Jotkut pitävät, jotkut ei. Se on karu todellisuus.

- Siinä tässä taiteessa on kyse, että herätetään ihmisten aisteja. Ärsytetään vähän jengiä. Ei minulla ole sellaista tunnetta, että on pakko nyt käännyttää kaikki rakastamaan itseäni. Ei se vain mene niin, hän toteaa.

- Olen todella tyytyväinen siihen, mitä olen saanut aikaan ja mitä on tapahtunut ja miten kovaa teen töitä unelmani eteen. Ja niin kuin sanoin, en voi tehdä ihmisenä yhtään mitään muuta kuin parhaani. 

Lue myös: Arttu Lindeman tutustui artistikollegaan Instagramissa: "Ensimmäinen tapaaminen oli vaivaannuttava"

Kilpailut

Uusimmat