Kuva: AOP

Liam Gallagher kommentoi huhuja Oasiksen paluusta: "Hän vastaa 'ei ikinä', koska saa sillä huomiota"

18.10.2016 14:30 - Senja Rapila

Liam Gallagherin mukaan Oasiksen uudelleenyhdistymistä ei tulla näkemään Noelin "pienen miehen syndrooman" takia.

Vuonna 2009 lopullisesti hajonnut Oasis on yksi 90-luvun merkittävimmistä bändeistä. Yhtyettä on verrattu jopa legendaariseen The Beatlesiin. Uuden Supersonic-dokumenttielokuvan tiimoilta on nyt huhuttu, että Oasis olisi tekemässä paluuta vuonna 2017. Myös Supersonic-elokuvan ohjaaja Mat Whitecross on uskonut bändin paluuseen.

Yhtyeen laulajan Liam Gallagherin mukaan paluu ei ole kuitenkaan mahdollinen, ainakaan vielä. Paluun tiellä vaikuttaisi olevan vain yksi este: Noel Gallagher.

- Tämä on vakava kysymys, enkä aio pilata tunnelmaa tällä. Meidän lapsemme huutelevat kaikkialla, että olen puukottanut hänen kissansa. Noel haluaa soolouralle. Jos ihmiset uskovat, että Twitteriin kirjoittamamme solvaukset olisivat pelkästään paluun tiellä, he ovat hulluja, Liam on kommentoinut Radio X:n haastattelussa.

Noel työstää tällä hetkellä omaa soolouraansa bändissään Noel Gallagher's High Flying Birds. Myös Liam työstää tällä hetkellä omaa soololevyään, mutta haluaisi saada Oasiksen jälleen kasaan.

- Minua ei kiinnosta mitä muut sanovat. Ei ole mitään parempaa kuin olla mukana bändissä.

"Älkää h*lvetti kysykö häneltä enää"

Liam tylytti veljeään melkoisesti antamansa haastattelun ohella ja sanoi, että Oasiksen yhteenpaluu johtuu hänen veljensä "pienen miehen syndroomasta" ja huomionhakuisuudesta.

- Kun sinulla on pienen miehen syndrooma, tarvitset sitä helvetin 'kyllä, ei, kyllä' -huomiota. Ihmiset kyselevät Noelilta jatkuvasti, milloin bändi palaa takaisin esiintymislavoille, ja hän vastaa aina 'ei ikinä', koska saa sillä huomiota, Liam totesi.

- Sillä minuutilla kun ihmiset lakkaavat kyselemästä, hän miettii: 'Mitä helvettiä, kyllästyvätkö he minuun nyt?'. Silloin hän laittaa bändin kasaan. Joten älkää helvetti kysykö häneltä enää.

Lähde: NME

Lue myös: Liam Gallagher Oasis-elokuvasta: "Olen varma, että jotkut vihaavat sitä"

Lue myös: Oasis-dokumentin traileri julki - palaako bändi enää koskaan yhteen?

Kilpailut

Uusimmat