Kuva: AOP

George Michael kärsi heroiiniaddiktiosta - yliannostus aiheutti kuoleman?

27.12.2016 10:48 - Senja Rapila

Koko maailma hiljeni, kun muusikkolegenda George Michaelin kuolemasta uutisoitiin joulupäivänä.

George Michael kuoli nukkuessaan kotonaan Oxfordshiressä, Englannissa 25. päivä joulukuuta. Michael oli kuollessaan vain 53-vuotias. Nyt lähteet ovat kertoneet, että Michaelin kuoleman takana voi olla muitakin syitä kuin vain selittämätön sydänkohtaus.

Aiemmin Michaelin hyvä ystävä Gary Farrow kertoi The Sun -lehdelle, että Careless Whisper -laulajan kuoleman aiheutti epäilemättä se, että hänen oli niin helppo päästä käsiksi huumeisiin.

Kyseisen paljastuksen jälkeen lähipiiristä on kuhistu medioille, että George Michael oli heroiinikoukussa, ja että tämä oltiin kuljetettu sairaalaan jo aiemmin tänä vuonna yliannostuksen vuoksi. 

- On mielestäni uskomatonta, että hän eli näinkin pitkään, lähteet pohdiskelivat The Daily Telegraph -lehdelle.

Lähteiden mukaan sydämenpysähdys on hyvin yleinen kuolinsyy heroiininkäyttäjillä. George Michaelin kuoleman ilmoittamisen yhteydessä hänen managerinsa Michael Lippman kertoi, että laulajan sydän petti nukkuessa, mikä oli odottamatonta. Tämä tukee selitystä siihen, että George Michael on voinut kuolla heroiinin yliannostukseen.

Vasta elokuussa uutisoimme siitä, että George Michael on työstämässä uutta soololevyään ja on mukana uuden Wham! -dokumenttielokuvan teossa. Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Female First

Lue myös: Cher haastettiin oikeuteen plagioinnista

Kilpailut

Uusimmat