Kuva: AOP

Kaunotar ja hirviö -leffan uusi tunnusbiisi sai tyrmäyksen - "Karaokea kännissä"

04.02.2017 13:15 - Iiro Myllymäki

Ariana Granden ja John Legendin versio Beauty and the Beast -klassikkokappaleesta on kerännyt paljon kritiikkiä kuulijoilta.

Ensi kuussa ensi-iltaan tulee Emma Watsonin ja Dan Stevensin tähdittämä Kaunotar ja hirviö -elokuva. Vuoden 1991 Disney-klassikon uuteen versioon on päivitetty myös aiemman animaation Beauty and the Beast -niminen tunnuskappale.

Animaatioversiossa tunnuskappaleen lauloivat Céline Dion ja Peabo Bryson, ja rakastetuksi klassikoksi noussut laulu jopa voitti Oscar-palkinnon. Uudessa kaunotar ja hirviö -elokuvassa kappale kuullaan kahden musiikin supertähden, Ariana Granden ja John Legendin, laulamana. Voit kuunnella juuri julkaistun kappaleen alla olevalta YouTube-videolta:

Kappaleen uusi versio on saanut kovaa ryöpytystä videolle tulleissa kommenteissa. Monen kommentoijan mielestä kappale ei pärjää alkuperäiselle, ja laulajat kikkailevat liikaa melodian kustannuksella. Monille kappale tuo mieleen karaoken.

”Hyvät harmoniat, mutta tämä kuulostaa siltä kuin he laulaisivat karaokea kännissä. Olisin valinnut Adelen ja Josh Grobanin mieluummin”, kommentoi Jessica Cortez.

”Miksi tämä kuulostaa ihan karaokeversiolta? Kamalaa! Alkuperäinen on niin paljon parempi”, kirjoittaa nimimerkki sunshine2919.

”Kuulostaa karaokelta? Heidän äänensä eivät häiritse minua, mutta taustaraita kuulostaa halvalta”, kirjoittaa nimimerkki luxusmode111.

Monet kommentoijat ovat sitä mieltä, että elokuvan uusimmalla virallisella trailerilla kuultu versio kappaleesta on parempi kuin nyt julkaistu versio. Pääset kuuntelemaan kappaleen toista versiota alla olevasta trailerivideosta:

Lue myös: Tuleva Kaunotar ja hirviö -elokuva tekee tarinasta feministisemmän - Emma Watson sai tahtonsa läpi

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat