Kuva: Senja Rapila

Saara Aalto yllättää: Uutta musiikkia Grammy-palkitun huipputuottajan kanssa!

05.04.2017 11:15 - Senni Loikala

Radio Novan Aamussa vieraillut Saara Aalto kertoo tekevänsä uusia kappaleita yhdessä esimerkiksi Lady Gagan ja Britney Spearsin kanssa työskennelleen Mark Taylorin kanssa.

Britannian X Factor -laulukilpailussa huikeasti menestynyt Saara Aalto, 29, vieraili keskiviikkona Radio Novan Aamun Minna Kuukan ja Aki Linnanahteen juttusilla. Juuri ennen haastattelun alkua lähetyksessä soi Cherin legendaarinen hittikappale Believe, mikä sai Aallon kertomaan tuoreita kuulumisiaan.

- Se on jotenkin huvittavaa, että soititte Cherin Believe-kappaleen, koska olen nyt Lontoossa saanut säveltää yhdessä biisejä saman säveltäjän kanssa, joka on säveltänyt tämän biisin. Onhan se ihan mieletöntä, kun siellä tekee biisejä ja kysyy toiselta, että mitäs hän on tehnyt aiemmin ja saa vastaukseksi, että Cherin Believen. Minä itse kasvoin sen biisin kanssa, Aalto iloitsi.

Aalto kertoo yhteistyönsä Believe-kappaleen toisena tuottajanakin toimineen Mark Taylorin kanssa käynnistyneen jo alkuvuodesta. Aalto vastaa lähetyksessä kysymykseen myös siitä, kantaako yhteistyö hedelmää pian julkaistavien kappaleiden muodossa.

- Toivotaan! Olemme tehneet niin hulluna biisejä koko tammikuun, helmikuun ja koko ajan, että katsotaan, mitä julkaistaan missäkin järjestyksessä. Toivotaan, että se tapahtuu pian, Aalto tuumasi.

Lisäksi artisti kertoi, että uusia kappaleita on tehty nopeaan tahtiin.

- Olemme tehneet yhdessä noin puolitoista biisiä joka päivä, se on ollut tahtimme. Siinä vaiheessa, kun meitä on kaksi tai kolme ihmistä siellä ja kaikilla on ideoita, niin kappaleet syntyvät nopeasti.

Mark Taylor on aiemmin työskennellyt esimerkiksi Lady Gagan, Britney Spearsin, Jennifer Lopezin, Ronan Keatingin ja Tina Turnerin kanssa. Cherin Believe-levyä tekemässä ollut Taylor palkittiin Grammylla albumin nimikkokappaleesta.

Kuuntele Radio Novan Aamua arkisin kello 6-10. Seuraa Minna Kuukkaa, Aki Linnanahdetta ja heidän ohjelmaansa myös Facebookissa. Pääset tykkäämään Radio Novan Aamun Facebook-sivusta tästä

Lue myös: Tältä Saara Aalto näytti, kun hän osallistui Talent-kisaan 2007 - katso video

Lue myös: Saara Aalto areenakeikalle - paljasti myös lisätietoja levytyssopimuksesta

Lue myös: Saara Aallon lesbokommentti närkästytti suomalaisia - julkaisi vastauksen kritiikkiin

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat