Kuva: Viivi Huuska

Eronnut indiepoppari Iisa: "Oikeeta vapautta on saada olla pihalla ja vaiheilla"

05.05.2017 09:06 - Anna Hopi

Kun olit nuori -single kertoo ihmisen keskeneräisyydestä.

Indiepoppari Iisa päätyi viime vuoden lopussa otsikoihin jätettyään yksin avioerohakemuksen. Muusikkomiehestään Mikko Pykäristä eroava laulaja on kirjoittanut uusia kappaleita säveltäjä-tuottaja Eppu Kososen kanssa. Esimakua saatiin kuulla Nimimerkillä-singlestä, joka julkaistiin alkuvuodesta. Nyt on julkaistu uusi Kun olit nuori -single.

-”Oikeeta vapautta on saada olla pihalla ja vaiheilla”. Tää on mun mielestä avainlause koko biisissä, kertoo Iisa uudesta kappaleestaan.

- Kun olit nuori -single ei ole nostalgiatrippi teinivuosiin, vaan laulun muotoon laitettu kokemus siitä, millaista on havahtua omaan keskeneräisyyteensä ja löytää itselleen hyvältä tuntuva paikka ympärillä sinkoilevan elämän kaiken kaoottisuuden keskeltä. Se käsittelee déjà vun tuntuista hetkeä, kun tajuaa ettei maailma – tai ihminen, joka siinä elää – toimikaan sillä tavalla kuin sen oli olettanut toimivan ja kun mikään ei enää voisi tuntua vähempää itsestäänselvyydeltä.

Iisa juhlistaa uutta Kun olit nuori -kappaletta julkaiskeikoilla tänään 5. toukokuuta Tampereella ja 6. toukokuuta Helsingin Korjaamolla.

Kuuntele kappale alta.

Lue myös: Laulaja Iisa oivalsi rakkauden kipeän puolen: "Se on myös luopumista"

Kilpailut

Uusimmat