Kuva: AOP

Weekend-festivalin pääesiintyjän raju syytös: Minua heitettiin nyrkinkokoisella kivellä

06.08.2017 12:22 - Senja Rapila

Deadmau5 lopetti keikkansa Weekend-festivaaleilla yllättäen ajoissa.

Tänä viikonloppuna järjestetyillä Weekend-festivaaleilla koettiin hämmennyksen hetkiä viimeisenä festaripäivänä. Toisen illan pääesiintyjä Deadmau5 lopetti keikkansa niin ajoissa, että keikan loppuun eivät edes ehtineet mukaan festarit päättävät ilotulitukset.

Deadmau5 on kertonut omalla Twitter-sivullaan keikan keskeyttämisen syyksi sen, että joku yleisöstä oli heittänyt häntä nyrkin kokoisella kivellä rintaan kesken keikan. Ennen tätä päivitystä, muun muassa Iltalehdelle oli vuotanut vihje tapahtuneesta.

Vaikka festivaalin tiedottaja kertoi yleisövihjeen jälkeen Iltalehdelle keikan aikaisen päätöksen syyn olleen se, että artisti aloitti vain varttitunnin ajoissa, Deadmau5 pahoitteli itse lyhyeksi jäänyttä keikkaansa myöhemmin yöllä Twitterissä, joka puolestaan vahvistaisi tapahtuneen.

Tapahtuman tiedottaja Tomi Lindblom kertoo Voice.fi:lle, että artisti ei ole missään vaiheessa itse kommentoinut keikan päätöksen huhuttuja tapahtumia keikkajärjestäjälle. Järjestäjä ei kuitenkaan kiistä tapahtunutta.

- Olemme pahoillamme jos näin on käynyt, mutta artisti itse ei meille ole siitä maininnut missään vaiheessa, että näin olisi päässyt tapahtumaan, tapahtuman tiedottaja kertoo Voice.fi:lle.

- Vielä keikan jälkeen hän meni iloisena viettämään bäkkärille aikaa muiden artistien kanssa.

Tiedottajan mukaan Deadmau5 teki tunnin mittaisen keikan kuten oltiin sovittu.

- Ilmeisesti keikan loppuvaiheessa on tapahtunut jotain, mitä me emme ole huomanneet ja mistä emme ole olleet tietoisia.

Voit lukea Deadmau5:n päivityksen alapuolelta.

Suomalainen elektronisen musiikin tähti Darude on pahoitellut tapahtunutta kollegalleen ja kertonut olevansa häpeissään kotimaansa fanien käytöksen puolesta.

Weekend-festivaalilla vieraili festareiden aikana arviolta 60 000 ihmistä.

6.8.2017 kello 13.20 Juttuun lisätty tiedottajan kommentit. Järjestäjä ei kiistä tapahtunutta, vaan ei ole vain ollut tietoinen niistä.

Lue myös: Lady Gaga käynnisti maailmankiertueensa - katso upeat kuvat

Kilpailut

Uusimmat