Jarkko Aholalle ja Waltteri Torikalle yhteinen Hartwall Arena -konsertti: "Luvassa ainutlaatuinen ilta"

11.08.2017 09:25 - Anna Hopi

Erilaisista musiikillisista maailmoista tulevat laulajat täydentävät lavalla toisiaan.

Joulukuussa on luvassa musiikin ystäville jotain ainutlaatuista. Hevimies Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka nähdään yhteiskonsertissa 3. joulukuuta Hartwall Arenalla. Kahden vahvaäänisen tulkitsijan illassa tullaan kuulemaan parhaita paloja molempien levyttämistä kappaleista.

- Tulemme laulajina kahdesta eri maailmasta, mutta täydennämme hienolla tavalla toisiamme. On mahtavaa jakaa tämä kokemus Jarkon kaltaisen huikean laulajan kanssa. Yleisölle on varmasti luvassa hyvin ainutlaatuinen ilta, Waltteri sanoo.

Unelmien täyttymys

Parivaljakko tutustui osallistuessaan samaan aikaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Molemmille miehille Hartwall Arenan konsertti on kaikkien aikojen isoin oma keikka.

- Areenashow on varmasti jokaisen muusikon dream come true, ja niin se on meidänkin. Konsertissa kuullaan monipuolisesti materiaalia meidän molempien ohjelmistoista. Siitä tulee varmasti hieno ilta, Jarkko jatkaa.

Jarkko Aholan ja Waltteri Torikan konsertti sunnuntaina 3. joulukuuta Hartwall Arenalla klo 19. Liput ovat alkaen 39,90€ myynnissä maanantaina 14. elokuuta osoitteessa ticketmaster.fi.

Kuuntele alta Jarkko Aholan ja Waltteri Torikan uusimmat albumit.

Lue myös: Jarkko Ahola: Kriitikoilta tulee minulle aina ainoastaan negatiivista palautetta

Lue myös: Waltteri Torikka tunnustautuu romantikoksi: "Itken elokuvissa noloissa kohdissa"

Kilpailut

Uusimmat