Waltteri Torikka muistelee ensikohtaamistaan Jarkko Aholan kanssa: "Häkellyin taidokkuudesta"

15.08.2017 12:15 - Anna Hopi

Tähdet, tähdet -ohjelma yhdisti kaksi musiikin ammattilaista.

Nyt tähdille on tulossa yhteinen iso projekti - 3. joulukuuta järjestettävä konsertti Hartwall Arenalla. Hevimies Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka odottavat molemmat innolla tulevaa jättikeikkaa ja myöntävät, että jännitystä on ilmassa. Lue konsertista lisää täältä.

- Minulla oli pyörinyt ajatuksia megakonsertista, ja Jarkolla oli samoja ajatuksia. Pohdimme ajatusta yhdessä tiimimme kanssa. Tuli fiilis, että tämä on järkyttävän hyvä idea, Torikka kertaa.

Miehet lupaavat, että yleisön rakastamat suosikkikappaleet, kuten Aholan versio Romanssi-kappaleesta ja Torikan versioima You Raise Me Up tullaan kuulemaan konsertissa.

- Niitä ei voi jättää esittämättä, se olisi yleisön pettämistä, Torikka sanoo.

Ahola lupaa tymäkkää tunnelmaa, yhteisbiisejä ja odottamattomiakin esityksiä. Ääntä molemmilla miehillä riittää.

- Haluamme rakentaa show'n niin, että yleisöstä tuntuu kuin he olisivat isossa olohuoneessa.

"Häkellyin Jarkon taidokkuudesta"

Laulajien tiet risteytyivät ensi kertaa Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Waltteri Torikka tuli ohjelmaan yllättäjänä ja mustana hevosena. Hän sanoo kokeneensa suurta kunnioitusta kaikkia muita mukanaolleita laulajia kohtaan.

- Minulla oli nöyrä asenne ja arvostus muita artisteja kohtaan. Olin ehkä vähän sellainen outo lintu. Kesti kauan, että löysin paikkani joukosta. Koin tulevani hyväksytyksi,oopperalaulaja sanoo.

- Tiesin, että Jarkko on hyvä laulaja, mutta häkellyin taidokkuudesta, jolla hän käytti ääntään. Hämmennyin joka viikko hänen lahjakkuudestaan.

Aholan ensivaikutelma Torikasta syntyi Tähdet, tähdet -julkistustilaisuudesta.

- Hän oli sellainen vähän erilainen hahmo puku päällään. Pikkuisen Waltteri ehkä katseli ympärilleen, että mitäs tämä kaikki oikein on. Kokemattomuus huokui hänestä, mutta sitten jo muutamassa lähetyksessä hän puhkesi kukkaan, ja oli ihan uskomaton, hevimies kertaa.

(kuva: AOP)

Waltteri Torikka konsertoi Jarkko Aholan kanssa sunnuntaina 3. joulukuuta Hartwall Arenalla klo 19. Liput ovat alkaen 39,90€ myynnissä maanantaina 14. elokuuta osoitteessa ticketmaster.fi. 

Lue täältä, millainen ikimuistoinen fanikohtaaminen Jarkko Aholalla oli Teräsbetoni-vuosinaan. Tapaaminen sai tähden hiljenemään liikutuksesta.

Kilpailut

Uusimmat