Kuva: AOP

20 vuotta kateissa ollut rock-legenda löytyi!

28.09.2017 07:45 - Mikko Räsänen

Kiss-legenda Vinnie Vincent katosi kuin maan nielemänä 90-luvun puolivälissä. Nyt hän tekee näyttävän paluun.

Vinnie Vincentin (toinen oik.) katoaminen on puhuttanut Kiss-faneja 90-luvulta lähtien. 80-luvulla Kiss-yhtyeessä kitaraa soittanut Vincent on aina tunnettu erikoisena luonteena. Mutta silti jopa hänelle katoaminen kokonaan 90-luvun lopulla oli temppu, mitä kukaan ei osannut odottaa. 

Pitkän katoamisen aikana hän ei esiintynyt julkisuudessa. Jossain vaiheessa saatiin muistutus siitä, että Vincent on ylipäätään elossa, kun hän myi soittimiaan ja Kiss-aiheisia tavaroitaan nettikaupassa kovaan hintaan.

Muutama vuosi sitten ruotsalainen tv-kuvausryhmä yritti jäljittää kadonneen tähden ja saada häneltä haastattelun, mutta yritys ei onnistunut. Vincent oli hylännyt vanhan kotinsa ja muuttanut jonnekin, mistä kukaan ei häntä löydä. Mutta tv-toimittajat kuitenkin saivat korviinsa vahvistamattomia huhuja siitä, että Vincent käyttäisi nykyään naisen nimeä ja olisi ehkä jopa korjannut sukupuoltaan. Tuon kaltaiset epämääräiset huhut ovat olleet omiaan lisäämään Vincentin nimen ympärillä leijuvia kysymyksiä.

Tänä syksynä putosi täydellinen uutispommi, kun Atlantan Kiss Expo tiedotti, että Vinnie Vincent tulee palaamaan siellä julkisuuteen ja vastaamaan faneilla oleviin kysymyksiin. Tapahtuma julkisti oheisen videon Vincentin paluusta.

Vinnie Vincent vuonna 1983. (kuva: AOP)

Lue myös: Kiss-laulajan ääni muuttunut: 70-luvun kappaleiden laulaminen vaikeaa

Lue myös: Suomalaisen luksuskellopajan työntekijöillä ikimuistoinen päivä - KISS-tähti asteli sisään!

Lue myös: "Detroit Rock Cityn kuuleminen ei unohdu koskaan"

Kilpailut

Uusimmat