Kuva: Mikko Räsänen

Uniikki someajan varjopuolista: "Jengi syynää todella tarkkaan ihmisten suhteita"

10.10.2017 10:30 - Anna Hopi

36-vuotias räppäri teki uuden Ei kerrota -kappaleen.

Uniikki julkaisee tänään 10. lokakuuta uuden singlen Ei Kerrota, joka kertoo someajan haasteista. Julkisuudessa vuosia ollut artisti on saanut oman osansa ei-toivotusta julkisuudesta. Kun Uniikki erosi entisestä kihlatustaan Eevi Teittisestä, pari joutui huomion keskipisteeksi.

Nyt Uniikin elämässä on jo uusi rakas, mutta julkisuuden henkilönä hän on edelleen tottunut siihen, että katseet seuraavat kadulla kulkiessa. Aiheesta kertoo uusi kappalekin.

- Kappale kertoo siitä, kun nyt sosiaalisen median aikakautena jengi syynää todella tarkkaan kaikkien ihmisten elämää ja etenkin suhteita. Me julkisuuden henkilöt toki jokainen ollaan valittu oma tiemme ja sen osilta tämä julkisuudessa ruotiminen onkin ihan ok, hän toteaa.

- Mutta siinä vaiheessa, kun myös ympärillä olevat ihmiset joutuvat sen saman suurennuslasin alle, niin se on todella ikävää, jatkaa Uniikki

Ei kerrota -kappaleen taustalla kuullaan kertosäkeessä Roope Salminen & Koirat -yhtyeen rumpalinakin toimivan Iivari Suosalon ääntä. Biisin sävellyksen ja sanoituksen takana ovat itse artistin lisäksi Atso Soivio sekä Iivari Suosalo, ja tuotannosta vastaa Atso Soivio. Tuloksena on jokaiselle tanssilattialle sopiva fiilistelybiisi. Kuuntele kappale alta.

Lue myös: Uniikki löysi uuden kullan - uppoutui Instagram-kuvassa kuumaan suudelmaan

Kilpailut

Uusimmat