Kuva: Senja Rapila

Suosikkilaulajan kappaleen sanoma kävi karusti toteen Iskelmäristeilyllä

13.10.2017 18:05 - Anna Hopi

Perjantai 13. päivän huono onni iski Jari Karjalaisen matkasuunnitelmiin.

Laulaja Jari Karjalainen julkaisi äskettäin kappaleen Tuhlattuja päiviä. Biisi on Karjalaisen omien sanojen mukaan "keski-ikäistyneen miehen elämänagstia ruotiva ralli." Kappaleessa lauletaan tuhlatuista päivistä.

Nyt kävi niin, että Karjalaisen kappaleen sanoma kävi irjaimellisesti toteen Iskelmän synttäriristeilyllä.

Laulaja nimittäin heittäytyi torstai-iltana viihteelle oman keikkansa jälkeen ja otti muutaman oluen. Hänen oli määrä herätä perjantai-aamuna aikaisin Tallinnassa ja vaihtaa laivaa, koska oli suuntaamassa Helsinki-Vantaan lentokentälle lomalennolle.

Perjantai 13. päivän aamu oli maineensa veroinen, koska aamuviiteen asti juhlinut Karjalainen nukkui kuin tukki, eikä ehtinyt vaihtaa laivaa ajoissa. Hän siis myöhästyi Karariansaarten lennolta.

Viereisessä huoneessa yöpyneet ystävät koputtivat laulajan hyttiin 45 minuuttia, soittivat hytissä olevaan puhelimeen ja kännykkään, mutta nukkumatti oli vienyt miehen sikeästi unten maille.

(kuva: Senja Rapila)

Mies tavattiin sen sijaan pirteänä myöhään aamupäivällä laivan ravintola-alueelta.

- Näin siinä sitten kävi, eipä lähdettykään aamulaivaan. Ollaan edelleen Tallinnan edustalla. Myöhästyimme Las Palmasista vain vuorokauden, Karjalainen tunnisti virnistellen.

- Alkoholilla oli osuutta asiaan. Kuten Chekkonen asian ilmaisee, sokka lähti irti oman keikan jälkeen. Näin se vaan elämä heittelee välillä, mies tuumasi huolettoman tuntuisesti, ja kertoi ostaneensa jo uudet lomalennot etelään.

Kuuntele alta Tuhlattuja päiviä.

Lue myös: Suomalaislaulaja levyttää edesmenneen legendan kappaleita: "Aki Sirkesalo oli positiivisuuden perikuva"

Kilpailut

Uusimmat