Kuva: Mikko Räsänen

IS: Cheek kiittää fanejaan: "On ollut hieno reissu"

15.11.2017 15:25 - Anna Hopi

Räppäri Cheek kertoi lopettavansa uransa.

Laulaja Cheek kertoi tänään tiedotustilaisuudessa Helsingissä hotelli Kämpissä tulevaisuudensuunnitelmistaan. Räppäri kertoi pitkässä puheessaan, että hän aikoo lopettaa uransa.

- Olen jo hyvän tovin miettinyt, että onko tilaisuuden aihe jengille selvä, että onko se vuotanut. Innostuin räpistä ysärillä, meillä oli kaveriporukka ja pyörimme aiheuttamassa paheennusta Lahden kaduilla. Ajattelin, että olisi coolia ja viileää tehdä räppiä. En tiennyt musan tekemisestä mitään, vaikka olin törkeän huono, painoin asenteella, että olen paras. Tein omakustannelevyjä, jotka poltin koneellani ja kärräsin niitä myytäväksi, jotka niitä suostuivat myymään. Siitä se lähti 20 vuotta sitten, ja monien vaiheiden jälkeen olen tullut tähän peilisaliin teidän kanssa. En olisi voinut unelmoida, että musiikki voisi antaa näin paljon, Cheek kertoi tunteikkaasti tiedotustilaisuudessa Ilta-Sanomien live-TV:ssä.

(kuva: Senja Rapila)

- Kelasin, että kun jäin vuoden tauolle stadikkakeikkojen jälkeen, että tauko auttaisi saamaan ajatukset pois musasta. Mutta eihän se niin mennyt. Minut valtasi riittämättömyydentunne, mutta tuntui ettei uusi albumi merkkaa mitään. Tuntui, että Cheekin tarina ja ajatukset alkavat olla raportoitu. Yksi ilta minulla välähti, mitä jos tekisin trilogian, olisiko se tarpeeksi. Albumi, kirja ja leffa. Jos antaisin kaiken, sen jälkeen ei olisi enää mitään annettavaa. Päätin, että tekisin pitkän loppusoiton, joka päättyisi leffaan ja suurkonserttiin. Nyt on aika julkistaa mun uran viimeinen konsertti. Olen päättänyt lopettaa, hän sanoo.

- Viimeinen konserttini tullaan järjestämään Lahden mäkimontussa. Tiedän, että isoimmille faneilleni tämä on kova paikka. Haluan painottaa, että tämä ei lopu tänään, vaan vasta ensi toukokuussa. Tässä tullaan tekemään vielä jäähyväisrundi, josta kerrotaan lisää. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat halunneet auttaa minua matkan varrella, ja faneja. On ollut hieno reissu.
Räppärin ura on ollut viime vuosina hurjassa nousukiidossa. Hän tiedotti neljä vuotta sitten Kämpissä Olympiastadionin keikastaan. Tämän keikan jälkeen laulaja jäi pitkälle tauolle, ja palasi Tampereen Blockfesteilla lavoille vuonna 2015.

(kuva: Senja Rapila)

Cheekin uran viimeinen Valot sammuu -konsertti on tähden kotikaupungissa Lahden Mäkimontussa lauantaina 25. elokuuta 2018. Cheekin jäähyväiskonsertin liput tulevat myyntiin tiistaina 21. marraskuuta klo 9.00 täällä.

Lähde: Ilta-Sanomat.

Lue myös: Cheek lopettaa uransa suurkonserttiin Lahdessa!

Kilpailut

Uusimmat