Kuva: Senja Rapila

Uniklubin uutuuskappale käsittelee vaikeita aiheita: "Jokainen on joskus mennyt syvissä vesissä"

30.11.2017 14:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kappale kantaa nimeä Pakkopaita.

Uniklubi julkaisi muutama viikko sitten odotettua uutta materiaalia Pakkopaita-kappaleen muodossa. Kyseinen biisi pureutuu nykyaikaan ja nostaa esiin muun muassa syrjäytymisen, masennuksen sekä niistä leimautumisen.

Laulaja Jussi Selon, 32, mukaan kappale on sellainen, että siihen varmasti voi samaistua moni.

- Nykyään eletään maailmassa, jossa kaikki kiillottaa omaa kuvaansa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Vaikka kaikki näyttää hyvältä, taustalla saattaa kuitenkin olla jotain ihan muuta, hän toteaa Voice.fi:n haastattelussa.

- Tämän biisin on kirjoittanut veljeni Janne, saattaa olla, että hänen ajatuksensa on hieman erilainen, kuin minun ajatukseni, mutta kyllä itsekin voin samaistua tähän kappaleeseen. Uskonkin, että varmasti jokainen löytää sitä omat ajatuksensa.

Selon mukaan on tärkeää, että kappaleita tehdään muistakin aiheista, kuin vain rakkaudesta. Jokaisen elämässä, kun on myös niitä synkempiä hetkiä.

- On tärkeää tehdä kappaleita kaikista maailman asioista. Kyllä sitä itsekin on välillä mennyt syvissä vesissä, mutta kukapa meistä ei olisi. Kyllä on välillä kivaa laulaa rakastumisesta tai ihastumisesta, mutta välillä voi laulaa muustakin.

- Se on myös meidän kohdalla ehkä ihan piristävää puhua tällaisistakin asioista. Tosin meidän bändi menee kyllä aina syvissä vesissä. Siinä mielessä punainen lanka on edelleen, Selo naurahtaa.

Kappale on kerännyt todella paljon positiivista palautetta. Selon mukaan jopa heiltä, jotka eivät muutoin juuri mielipiteitään tuo julki.

- Monet palautteen antajat ovat olleet sellaisia, jotka eivät yleensä kommentoi. On hienoa kuulla heidän suustaan, että kappale toimii.

Pakkopaita-biisin pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: Uniklubi: Ei ole niin p*skaista paikkaa mihin ei voitaisi mennä

Kilpailut

Uusimmat