Kuva: Senja Rapila

Jannika B:n haaroväliä yritettiin kuvata keikalla - laulajalta tiukka tylytys someen

03.12.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Jannika B:n lauantaisella keikalla jotkut yleisön jäsenet käyttäytyivät epäasiallisesti laulajaa kohtaan.

Laulaja Jannika B on julkaissut Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo lauantaisella keikalla sattuneesta epämiellyttävästä välikohtauksesta. Nainen oli keikalla Kaustisella, jossa keikkaa riivasivat laulajan mukaan teknisten ongelmien lisäksi myös epäasiallisesti käyttäytyneet yleisön jäsenet.

”Oon myös pahoillani siitä, että paitani alla oli shortsit niin, että te tietyt kuspäät ette nyt saaneet haluamaanne kuvaa. Seuraavan kerran kun joku sitä yrittää, minä lupaan puolestani polkaista kengänkorolla puhelimenne näytön passhkaksi”, Jannika B kirjoittaa päivityksessään.

Voit katsoa naisen päivityksen alta tai tästä linkistä.

Tähdet, tähdet -ohjelman kärkikolmikossa hurmaava nainen kiittelee päivityksessään basistiaan Mika Huuskosta siitä, että tämä puolusti naista kyseisiltä haarovälin kuvaajilta. Kirjoituksensa perään Jannika B on merkinnyt aihetunnisteeksi #metoo. Kyseisellä aihetunnisteella naiset ympäri maailman ovat jakaneet kokemuksiaan seksuaalisesta häirinnästä ja ahdistelusta, ja myös monet viihdealan nimet ovat tuoneet omia kokemuksiaan julki.

Jannika B:n Instagram-päivitykseen on tullut paljon kommentteja, joissa yleisön jäsenten epäasiallista toimintaa kauhistellaan.

”Voi hyvänen aika ihmisten typeryyttä. Ihana sun basisti kun piti sun puolta”, on yksi kirjoittanut.

”Voi ei mitä ihmisiä ollut keikallasi! Vaikka kuspäitä ei olisi paljon niin saavat he välillä silti isoa harmia aikaiseksi! Onneksi teillä on hyvä tiimi lavalla ja samoin suurin osa yleisöstä on teidän puolella!” on toinen kommentoinut.

”Ei saakeli on kyllä tyhmiä ne ketkä tota on tehny, potkase kunnolla ni kyllä se puhelin lentää”, on kuvaan myös kommentoitu.

Lue myös: Jannika B äitiydestä ja urastaan: "En ole ehtinyt olla hyvä kotiäiti"

Kilpailut

Uusimmat