Kuva: Senja Rapila

Laura Voutilainen ei päästä itseään helpolla: "Aina pitää saada parempaa aikaiseksi"

11.12.2017 17:55 - Anna Hopi

Laulaja Laura Voutilainen on uudistanut musiikkityyliään viimeisimmälle levylleen ja aikoo jatkaa tulevaisuudessa samalla räväkällä linjalla.

Laulaja Laura Voutilainen, 42, on Emma Gaalassa ehdolla kahdessa eri kategoriassa.

- On hieno asia olla ehdolla. En muista, että koska olin viimeksi ehdokkaana. Se kertoo, että aikaa on kulunut. Tässä on uutta tulemista ilmassa. Mitä vanhemmaksi tulee, sen enemmän näitä ehdokkuuksia arvostaa, hän sanoo.

Voutilainen sanoo, ettei pidä enää mitään itsestäänselvyytenä.

- Olen saanut vuonna 1995 ensimmäisen Emma-palkintoni. Se oli sitä aikaa, että kiirettä piti ja vielä pystikin tuli. Sitä ei osannut samalla tavalla arvostaa kuin nyt, laulaja sanoo.

20 vuotta musiikkialalla työskennellyt Voutilainen sanoo, että mikäli pystejä tulisi Emma Gaalasta, se merkitsisi hänelle paljon.

- En ole ihan elämäni lopussa, enkä artistiurani alussakaan. Olen välivaiheessa - harvemmin kai näin käy, että saa vielä olla mukana tässä hommassa.

(kuva: Senja Rapila)

Laura Voutilainen kuvailee kulunutta vuotta 2017 vaiherikkaaksi. Vuosi alkoi Vain elämää -sarjalla ja jatkui Miks ei -albumin julkaisemisella sekä konserttisalikiertueella.

- On ollut hienoa kiertää uuden bändin kanssa, jengi on tykännyt keikoistamme tosi paljon.

Tähti haluaa pysyä uransa suhteen ensi vuonna hyväksi todetulla linjalla.

- Aina pitää saada parempaa musiikkia aikaiseksi, se on jatkuva työ. Uusi single tulee julki pian, Voutilainen intoilee.

Lue myös: Laura Voutilainen tiukkana: Naispoppareiden esineellistäminen vallalla edelleen

Kilpailut

Uusimmat