Kuva: Getty Images

Ruisrock vahvisti odotetun pääesiintyjänsä - roisi räppärikaunotar ensimmäistä kertaa Suomeen!

07.03.2018 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Räpin nouseva tähti Cardi B nähdään ensi kesänä Ruisrockissa.

Ensi kesänä Ruisrockissa nähdään paljon mielenkiintoisia nimiä. Nyt Ruisrock on julkistanut yhden pääesiintyjistään, joka on yhdysvaltalaisräppäri Cardi B, 24. Bodak Yellow -hitillään maailmanmaineeseen singahtanut Cardi B on kerännyt kyseisellä kappaleella yli 280 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Nainen myös vierailee Bruno Marsin Finesse-hitillä. Nainen on kaikkien aikojen toinen naisräppäri, jonka kappale on noussut Yhdysvaltain Billboard-listan ykköseksi.

Cardi B on musiikkinsa ohella tullut tunnetuksi roisista imagostaan. Hänen levynkannessaan simuloidaan suuseksiä, ja ronski kuva johti jopa oikeustoimiin asti. Cardi B ei myöskään pelkää paljastavia asuja. Cardi B itse asiassa työskenteli aiemmin stripparina. Hän on kertonut, että hän aloitti stripparin hommat paetakseen poikaystävänsä väkivaltaisuutta.

Cardi B nousi internetsuosioon ensin Instagram-videoillaan. Tämän jälkeen hänet nähtiin tosi-tv-sarjassa Love & Hip Hop New York kahdella kaudella ennen kuin hän alkoi kunnolla keskittyä musiikkiuran luomiseen. Nyt nainen on hehkutettu supertähti, joka sai edellisessä Grammy-gaalassa kaksi ehdokkuutta.

Muita Ruisrockin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa N.E.R.D, Dua Lipa, Clean Bandit ja The Chainsmokers. Ruisrock järjestetään 6.-8. heinäkuuta.

Lue myös: Rap-kaunottaren Instagram-kuva aiheutti kohun - saa nyt katujengiltä uhkauksia

Lähde: Glamour

Uusimmat